Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Aanbiedingen keukens en badkamers

Bekijk onze acties voor goedkope keukens en badkamers. Deze maand verkopen wij de beste keukens en badkamers tegen actieprijzen. Daarnaast ontzorgen wij u volledig; van het ontwerp van uw goedkope keuken of badkamer tot de afwerking.

Keuken aanbiedingen

€ 750,- extra korting op uw keuken

Wij ontzorgen u compleet. Wilt u graag een nieuwe keuken, maar ziet u enorm op tegen alle werkzaamheden en het regelen hiervan? Van den Hazel Keukens doet alles voor u. U krijgt € 750,- extra korting op het ontzorgingspakket voor uw goedkope keuken! De gemiddelde prijs voor een ontzorgingspakket bij de renovatie van een keuken bedraagt € 2.250,-, dus met de extra korting betaalt u slechts € 1.500,-.

Complete keuken voor € 7795,-

Goedkope keuken inclusief inbouwapparatuur: combimagnetron, koelkast en kookplaat. De keuken beschikt over moderne, greeploze kasten. Beschikbaar in diverse maten, opstellingen en kleuren. De bovenkasten zijn voorzien van matglas.

Complete keuken voor € 4995,-

Hoogglans keuken inclusief apparatuur: luxe afzuigkap, oven, koelkast en kookplaat.
De goedkope keuken beschikt over strakke, greeploze kasten. Beschikbaar in diverse maten en kleuren.

Eilandkeuken voor € 4.598,-

Eilandkeuken met eiland van ca. 365 x 245 / 160 x 80 cm. De keuken is voorzien van fronten en werkbladen in alpinewit. Inclusief inbouwapparatuur: afzuigkap, oven, koelkast en kookplaat.

Complete keuken voor € 4.995,-

Hoogglans keuken inclusief apparatuur: luxe afzuigkap, oven, koelkast en kookplaat. De keuken beschikt over strakke, greeploze kasten. Beschikbaar in diverse maten en kleuren.

ETNA-actie

Koop nu 5 ETNA-apparaten bij je nieuwe keuken en krijg een MINI-keuken voor kinderen cadeau! U heeft de keuze uit (combi)magnetrons, afzuigkappen, koelkasten, vriezers, kookplaten en vaatwassers.

Whirlpool combi voor € 375

Topaanbieding deze maand: Whirlpool combimagnetron met crisp-pizzafunctie. De combimagnetron maakt pizza’s en appeltaarten extra krokant.

OP = OP!

Vroege vogel actie: gratis kookplaat

Wanneer u een nieuwe keuken koopt bij Van Den Hazel Keukens, ontvangt u nu een gratis gaskookplaat. Gas is de goedkoopste manier van koken en belast het milieu het minst.

Badkamer aanbiedingen

€ 750,- extra korting op een badkamer

Wij ontzorgen u compleet. Wilt u een nieuwe badkamer zonder alle werkzaamheden en het geregel? Van den Hazel Keukens en Bad doet alles voor u. Tot en met 31 december krijgt u € 750,- extra korting op het ontzorgingspakket voor uw goedkope badkamer!

Complete badkamer met stortdouche voor € 4.395,-

Goedkope badkamer inclusief toilet, stortdouche, radiator, spiegel met verlichting en wastafelonderkast. Antraciet vloer en wanden, beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Complete badkamer met ligbad voor € 6.795,-

Badkamer inclusief stortdouche, ligbad, spiegel met verlichting en wastafelonderkast. Beige vloer en wanden, beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Complete luxe badkamer voor € 11.995,-

Luxe badkamer inclusief douche, spiegel met verlichting en wastafelonderkast. Grijze vloer en wanden, beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Vroege vogel actie: gratis douche drain

Bij aankoop van een nieuwe keuken ontvangt u nu een gratis douche drain. Met een douchegoot wordt al het water tijdens het douchen probleemloos afgevoerd.