Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Aanbiedingen keukens en badkamers

Bekijk onze acties voor goedkope keukens en badkamers. Deze maand verkopen wij de beste keukens en badkamers tegen actieprijzen. Daarnaast ontzorgen wij u volledig; van het ontwerp van uw goedkope keuken of badkamer tot de afwerking.

Keuken aanbiedingen

Complete keuken voor € 7795,-

Goedkope keuken inclusief inbouwapparatuur: combimagnetron, koelkast en kookplaat. De keuken beschikt over moderne, greeploze kasten. Beschikbaar in diverse maten, opstellingen en kleuren. De bovenkasten zijn voorzien van matglas.

Complete keuken voor € 4995,-

Hoogglans keuken inclusief apparatuur: luxe afzuigkap, oven, koelkast en kookplaat.
De goedkope keuken beschikt over strakke, greeploze kasten. Beschikbaar in diverse maten en kleuren.

Eilandkeuken voor € 4.598,-

Eilandkeuken met eiland van ca. 365 x 245 / 160 x 80 cm. De keuken is voorzien van fronten en werkbladen in alpinewit. Inclusief inbouwapparatuur: afzuigkap, oven, koelkast en kookplaat.

Complete keuken voor € 4.995,-

Hoogglans keuken inclusief apparatuur: luxe afzuigkap, oven, koelkast en kookplaat. De keuken beschikt over strakke, greeploze kasten. Beschikbaar in diverse maten en kleuren.

Badkamer aanbiedingen

Complete badkamer met stortdouche voor € 4.395,-

Goedkope badkamer inclusief toilet, stortdouche, radiator, spiegel met verlichting en wastafelonderkast. Antraciet vloer en wanden, beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Complete badkamer met ligbad voor € 6.795,-

Badkamer inclusief stortdouche, ligbad, spiegel met verlichting en wastafelonderkast. Beige vloer en wanden, beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Complete luxe badkamer voor € 11.995,-

Luxe badkamer inclusief douche, spiegel met verlichting en wastafelonderkast. Grijze vloer en wanden, beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen.