Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Finesse 732

Omschrijving Keuken Finesse 732

 De combinatie van steenstrips op de wand en robuuste witte kasten geven de keuken een rustige uitstraling. Het gebruik van natuurlijke kleuren zorgt dat u zich in deze keuken direct helemaal thuis voelt. Het maakt van de goedkope keuken een oase van rust, waar u de lekkerste maaltijden kunt bereiden en heerlijk kunt ontspannen. Het ruime kookeiland van 300 bij 110 cm biedt u een overvloed aan opbergruimte en werkruimte. Samen met uw partner koken is geen probleem, want u heeft alle ruimte.

Bevalt de goedkope keuken u, maar is deze nog niet volledig naar wens? Maak een afspraak met onze keukenadviseurs om de indeling en stijl op maat te maken.

Kenmerken

Stijl

Modern

Afmetingen keuken

345 x 400 cm

Grepen

Oudijzerkleurige metalen grepen

Type front

Alpinewit laklaminaat

Corpuskleur

Alpinewit

Werkblad

Decor Ferro brons

Apparatuur

Bosch

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder