Keukens voor ieder budget

Inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

Gratis persoonlijk advies

Wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

Uitgebreide showrooms

Diverse keukens in verschillende opstellingen

Van Den Hazel Keukens

Wij maken uw keuken op maat

Kom bij ons langs voor persoonlijk advies en wij maken een keuken op maat voor u. Onze adviseurs ontwerpen samen met u een keuken die bij uw wensen past en waar u jarenlang van zult genieten.

Keukens op maat
Topkwaliteit keukens voor elk budget

Uw keuken ontwerpen

Bezoek onze showroom in Lelystad waar wij u adviseren over de mogelijkheden van uw ideale keuken. We houden rekening met de gewenste stijl, de juiste opstelling, apparatuur en uw budget.

Kom langs in onze showroom

Keukenmontage

Wij nemen u de montage volledig uit handen: onze vakkundige medewerkers demonteren uw huidige keuken en monteren uw nieuwe keuken. Wij plaatsen uw keuken in 1 à 2 werkdagen.

Lees meer

Keukenapparatuur

Zorg dat uw goedkope keuken van alle gemakken is voorzien met moderne keukenapparatuur die beschikt over de nieuwste technieken. Wij kunnen elk merk goedkoop leveren en werken voornamelijk met A-merken.

Lees meer

Keukenindeling

Kies de ideale opstelling voor uw keuken aan de hand van de ruimte en uw specifieke wensen. Bij ons vindt u onder meer L-vormige keukens, keukens met kookeilanden en parallelle keukens.

Lees meer

Keukenrenovatie

Wilt u gemakkelijk en snel uw keuken vernieuwen voor slechts de helft van de prijs? Dan kiest u voor keukenrenovatie: wij maken uw keuken weer zo goed als nieuw met de renovatie van keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, kranen en inbouwapparatuur. Zo heeft u een goedkope keuken met een compleet nieuwe uitstraling voor een veel lagere prijs.

Lees meer

Alle modellen op een rij

In uw keuken kookt en eet u, brengt u tijd door met familie en vrienden, dus is het belangrijk dat u een keuken koopt die past bij uw gezinssamenstelling en specifieke wensen. Bij Van Den Hazel Keukens vindt u betaalbare keukendesigns in allerlei verschillende stijlen, zodat er altijd een keuken is die bij uw smaak past.

Stijlen
Van ontwerp tot realisatie

Ook voor service en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres

Vraag ons naar de mogelijkheden
Onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Lelystad

Onze adviseurs staan voor u klaar. We helpen u niet alleen met het vinden van een goedkope keuken, we maken uw favoriete keuken ook nog eens volledig op maat!

Van den Hazel Keukens

Jol 11-1, 8243 ED Lelystad

0320 413 577Mail ons