Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Aanbieding keukens: actuele acties op keukens en inbouwapparatuur - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Aanbiedingen keukens

Bekijk onze lopende aanbiedingen op keukens en profiteer van hoge kortingen. Iedere maand verkopen wij de beste en mooiste keukens tegen actieprijzen en geven wij hoge kortingen op ons ‘ontzorgingspakket’. Daarmee krijgt u zelfs korting op ontwerp, installatie en afwerking!

Actuele keuken aanbiedingen

Bekijk hier het overzicht van alle huidige keukenaanbiedingen en acties op het gebied van keukenapparatuur. Bezoek deze pagina regelmatig voor de meest actuele aanbiedingen.

Aanbieding 1: complete keuken voor € 7.995,-

Deze moderne keuken beschikt over greeploze kasten, een combimagnetron, een koelkast en een kookplaat. De bovenkastjes zijn voorzien van matglas. Bezoek onze showrooms en ontdek de mogelijke opstellingen, maten en kleuren. Deze actie keuken heeft u al voor € 7.795,-.

Kom langs in een van onze showrooms

Interesse in onze scherpe aanbiedingen? Bezoek een vestiging van Van den Hazel Keukens en bekijk de actiekeukens in onze showrooms in Lelystad en Ede. Daar helpen onze specialisten u graag verder met het zoeken naar de perfecte keuken.

Meer goedkope keukens

Bent u op zoek naar een goedkope, maar kwalitatief hoogstaande keuken? Klik op de button en bekijk ons grote assortiment goedkope keukens.

Bekijk alle goedkope keukens