Onze klanten zijn tevreden

vanaf € 2.500, inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Design keukens concept

Wilt u een moderne keuken met een luxe uitstraling met bijvoorbeeld een kookeiland of luxe keukenblad, dan is een design keuken de ideale oplossing voor u. Onze design keukens hebben een zeer strak ontwerp en zijn veelal voorzien van de nieuwste keukenapparatuur. Hierdoor wordt koken in een design keuken een hele nieuwe belevenis. Ontdek hieronder ons volledige aanbod design keukens en kom erachter welke stijl het best bij u past.

{HET AANBOD}

Design keuken kopen

Onze design keukens zijn er in allerlei soorten en maten. Ze zijn allemaal voorzien van een uitdagend en uniek design met perfecte afwerking. Bovendien worden onze design keukens uitsluitend gemaakt van de allerbeste materialen. Veel van onze keukens zijn greeploos waardoor deze een strak aanzicht krijgen. Het kopen van een keuken bij Van den Hazel Keukens & Bad is een gezamenlijk proces. We denken graag met u mee en komen graag bij u langs om u te voorzien van persoonlijk advies zodat uw nieuwe keuken perfect aansluit bij uw interieur. Uiteraard is het ook mogelijk om een keuken uit onze showroom direct aan te schaffen, wij zorgen er vervolgens voor dat uw nieuwe keuken binnen 2 werkdagen wordt gemonteerd. Maak direct een afspraak of kom langs bij onze showroom in Lelystad of Ede.

Direct een afspraak maken

Design keuken op maat

Omdat iedere smaak verschillend is, bieden we design keukens op maat. Dit houdt in dat we uw wensen wat betreft de afmetingen, de indeling, de kleur, het materiaal, keukenapparatuur, keukenkasten, het keukenblad en dergelijke, verwezenlijken. Nadat u een afspraak heeft gemaakt, bespreken we gezamenlijk uw wensen en laten onze adviseurs zien wat de mogelijkheden zijn. Op basis van dit gesprek maken onze experts een ontwerp.

Bezoek onze showroom in Lelystad of Ede

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies of wilt u onze design keukens in het echt bekijken? Kom dan langs bij onze showroom in Lelystad of Ede. Onze adviseurs denken graag met u mee en laten u graag de mogelijkheden zien. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0320 413 577 of een e-mail te sturen naar info@vandenhazelkeukens.nl.

Meer keukenstijlen

Naast design keukens bieden we nog andere goedkope keukens aan. Bovendien beschikken we over een keuken outlet waar we onze keukens tegen de scherpste prijzen aanbieden. Bij Van den Hazel Keukens & Bad vindt u allerlei keukenstijlen: