Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Finesse 732

Omschrijving Keuken Finesse 732

De contrasten geven de keuken een bijzondere aanblik en een gevoel van luxe. Zwart en wit, twee uitersten, zijn gecombineerd met een grijs werkblad. De gehele lengte van de ruimte wordt gebruikt: de kasten langs de wand geven u voldoende ruimte om al uw keukengerei op te bergen. Ook profiteert u op deze wijze van een groot werkblad, zodat er genoeg ruimte is om samen met uw kinderen te koken. De kastenwand aan de andere zijde van de keuken is voorzien van een oven en extra kastruimte.

Maak direct een afspraak voor meer informatie over onze keukens. Wanneer een keuken nog niet geheel naar wens is maken wij deze graag op maat voor u.

Kenmerken

Stijl

Modern

Afmetingen keuken

338 x 230 cm

Grepen

Roestvrijstaalkleurige metalen grepen

Type front

Alpinewit laklaminaat

Corpuskleur

Schiefer grijs

Werkblad

Schiefer grijs

Apparatuur

Beko en Elica

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder