Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Goedkope design keukens

Goedkope design keukens met uitdagende en unieke vormgeving, veel hoogglans elementen en een perfecte afwerking. Kies uw design keuken uit tientallen keukens in verschillende kleuren; van eenvoudig wit tot chic zwart of opvallend rood. Bij Van Den Hazel Keukens koopt u al een design keuken vanaf € 2.500,-.

Collectie design keukens

Keuken Touch 337

De ruime keuken Touch 337 heeft een lichte uitstraling dankzij de aquakleurige kasten. De fronten van de keuken zijn voorzien van een matte afwerking. Het schiereiland is 240 cm diep en biedt u altijd voldoende ruimte om uw pannen en servies in op te bergen. Dankzij het grote werkblad van het schiereiland heeft u extra werkruimte, zodat u samen met uw partner of uw kinderen kunt koken. De goedkope keuken is voorzien van een moderne oven en een ingebouwde koelkast.

Alle goedkope keukens bij Van Den Hazel zijn op maat te maken. Via het onderstaande formulier maakt u een afspraak met een van onze keukenspecialisten.

Bekijk deze keuken
Ik help u
graag verder

Keuken Structura 401

De ruimtelijke design keuken met luxueus kookeiland (110 cm x 180 cm) heeft een warme uitstraling dankzij de eikenkleurige fronten. De betaalbare keuken is voorzien van een grote kookplaat, afzuigkap en oven. De edelstaalkleurige handgrepen passen bij de strakke lijnen van de keuken.

 • Goedkope design keuken
 • Luxe kookeiland
 • Design apparatuur van Progress
Bekijk deze keuken
Antwoord op
uw vragen!

Keuken Fashion Line N 168

De opvallende design keuken heeft matte greeploze kasten. De ruimtelijke keuken beschikt over een groot kookeiland van 370 cm en een kastenwand voor extra opbergruimte. De alpine witte kasten in combinatie met de zonnegele elementen geven de keuken een bijzondere uitstraling.

 • Greeploze design keuken
 • Kookeiland en kastenwand
 • Inbouwapparatuur
Bekijk deze keuken
Ik help u
graag verder

Keuken Laser 428

De strakke, leigrijze keuken met houtkleurige elementen biedt een moderne aanblik. De goedkope keuken beschikt over twee kastenwanden van 180 cm breed, zodat u altijd voldoende opbergruimte heeft. Dankzij de hoekopstelling van de keuken houdt u in het midden van de keuken ruimte over om een grote tafel te plaatsen.

 • Leigrijze keuken
 • Hoekkeuken met twee kastenwanden
 • Inbouwapparatuur van Junker+ en Elica
Bekijk deze keuken
Antwoord op
uw vragen!

Keuken Flash 501

Een rode hoogglans keuken met stoere handgrepen, een brede kookplaat en veel praktische lades voor extra opbergruimte. Het hoekvormige schiereiland met bar is de eyecatcher van de keuken. Het werkblad en de bar zijn leigrijs en passen mooi bij de in het oog springende rode kasten.

 • Opvallende rode keuken
 • Hoekvormig schiereiland met bar
 • Design apparatuur van Progress en Faber
Bekijk deze keuken
Ik help u
graag verder

Keuken Touch 340

Deze keuken heeft een bijzondere kleurencombinatie van rood en zwart. Dit geeft de keuken een opvallende uitstraling. De donkere kleuren doen echter niets af aan de grootte van de keuken. De moderne keuken krijgt hierdoor juist een chique look. De rode bovenkasten zijn een leuke, speelse toevoeging en vergroten de hoeveelheid opbergruimte.

 • Moderne design keuken
 • Kastenwand en schiereiland
 • Apparatuur van Bosch en Airforce
Bekijk deze keuken
Antwoord op
uw vragen!

Keuken Structura 400

Dankzij het grote werkblad en de hoeveelheid opbergruimte is een keuken met een eiland zeer populair. De kleuren van deze betaalbare keuken contrasteren met elkaar, waardoor de keuken een interessante uitstraling krijgt. De goedkope keuken Structura is uniek in zijn eenvoud.

 • Contrasterende eilandkeuken
 • Keukeneiland en kastenwand
 • Apparatuur van Siemens
Bekijk deze keuken
Ik help u
graag verder

Keuken Speed 239

De wit met oranje keuken springt direct in het oog. Dit is een echte eyecatcher voor je woning. De keuken heeft een rechte opstelling met het keukenblad en de kasten langs één wand. De oranje keuken is een uitstekende aankoop wanneer u een indrukwekkende en opvallende keuken wilt.

 • Opvallende oranje keuken
 • Rechte keuken
 • Inbouwapparatuur van Junker+
Bekijk deze keuken
Antwoord op
uw vragen!

Keuken Touch 340

De grijze hoekkeuken heeft donkergrijze en witte keukenfronten die een mooi geheel vormen met de donkere en lichte accenten. Het keukenblad heeft een leigrijze betonkleur en geeft de keuken een natuurlijke look. U voelt zich direct thuis in deze prachtige ton-sur-ton keuken.

 • Grijze hoekkeuken
 • Losse witte kastenwand
 • Inbouwapparatuur van Progress
Bekijk deze keuken
Ik help u
graag verder

Keuken Structura 401

De keuken is strak en toch verrassend: door de zonnegele kasten is het een echte eyecatcher. De rest van de keuken is rustig gehouden, zodat de kleuren een mooi geheel vormen. Het schiereiland loopt over in een bar die extra zitruimte biedt. Tijdens het koken kletst u zo gezellig met bezoekers of met uw gezin. De witte hoogglans kastenwand voorziet u van voldoende opbergruimte.

 • Opvallende gele keuken
 • Keuken met U-opstelling en kastenwand
 • Apparatuur van Junker+ en Elica
Bekijk deze keuken
Antwoord op
uw vragen!

Keuken Touch 340

Zwart is misschien niet de eerste kleur waar u aan denkt bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Dankzij de combinatie van het donkere kleurgebruik en de grote ruimte heeft de keuken echter een luxe uitstraling. Voor wie een unieke keuken wil, is de Touch 340 zeer geschikt. De matzwarte kasten maken de keuken modern en u profiteert van een grote hoeveelheid bergruimte met de twee grote wandkasten. Een van de wandkasten is voorzien van geavanceerde keukenapparatuur, zodat u in uw keuken elke maaltijd kunt bereiden die u maar wilt.

Bekijk deze keuken
Ik help u
graag verder

Keukens met een uniek design

Wilt u een moderne keuken met een uitdagende en bijzondere stijl, dan is een design keuken de ideale oplossing voor u. Onze goedkope design keukens zijn tijdloos door het strakke ontwerp en de vaak greeploze kastdeuren. De keukens zijn goed te combineren met een modern interieur, maar contrasteren ook prachtig met een klassiek of landelijk interieur.

Design keuken op maat

Bij ons vindt u de mooiste design keukens die geheel op maat te maken zijn, zodat u altijd helemaal tevreden bent met uw nieuwe keuken. Onze adviseurs bespreken de mogelijkheden met u en maken een ontwerp op basis van uw wensen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de indeling van de keuken aan te passen naar de beschikbare ruimte en zelf te bepalen welke keukenapparatuur u wilt hebben. Ook de kleuren en materialen van keukenkasten en werkbladen zijn naar wens aan te passen.

Bezoek onze showroom in Lelystad of Ede

Heeft u vragen of wilt u onze goedkope keukens bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Lelystad of Ede. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw betaalbare droomkeuken. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 0320 413 577 of het contactformulier invullen. U bent welkom vanuit onder andere:

Meer goedkope keukens

Kies een keuken uit ons assortiment keukens of bekijk de keuken outlet met goedkope keukens. Bij Van Den Hazel keukens vindt u keukens in allerlei stijlen: