Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Hoekkeuken: betaalbaar en in uw eigen stijl
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Goedkope hoekkeuken

Een hoekkeuken is een van de meest traditionele en meest gekozen keukenvormen. Daarnaast is het een praktische keuze: de keuken neemt door zijn L-vorm weinig ruimte in. Ideaal voor een kleine ruimte dus. Maar ook geschikt om in te richten als woonkeuken of open keuken. Bij Van Den Hazel Keukens kiest uit een breed aanbod complete hoekkeukens. Of laat uw droomkeuken op maat maken.

  • Een complete hoekkeuken inclusief apparatuur
  • Levering en montage door vakmannen
  • Keuken op maat: gratis advies

De hoekkeuken is ideaal in te richten als woonkeuken, waardoor u tijdens het koken altijd in verbinding staat met uw gezelschap aan de eettafel of in de woonkamer. In deze opstelling is er genoeg ruimte, zodat u gemakkelijk samen in de keuken kunt staan. Wel zo gezellig.

Er zijn talloze stijlen en mogelijkheden met hoekkeukens. Bekijk hier ons assortiment hoekkeukens, compleet met keukenapparatuur van A-merken.

Goedkope hoekkeuken kopen

Door de L-vorm is de hoekkeuken het meest praktisch en gemakkelijk in te passen in iedere woonruimte. Onze hoekkeukens zijn van hoge kwaliteit en voorzien van de nieuwste keukenapparatuur van A-merken.

Snelle levering

Kiest u een hoekkeuken uit ons assortiment of gaat u voor een op maat gemaakte keuken? Wij leveren uw gloednieuwe keuken bij u thuis. Als dat nodig is, halen wij uw huidige keuken weg voordat we de nieuwe keuken plaatsen. Zo kunt u dezelfde avond nog de keuken en de nieuwe apparatuur gebruiken.

Uw hoekkeuken op maat gemaakt

In onze showrooms in Lelystad en Ede, én door het assortiment op de website krijgt u een idee van het aanbod hoekkeukens. Er is een mogelijkheid dat u niet direct uw droomkeuken ziet staan. Wellicht vindt u het werkblad van de ene keuken mooi en de handgrepen van een andere keuken. Of u wilt een complete keuken in een andere kleur of materiaal. Dit is geen probleem. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en samen met u uw ideale keuken samen te stellen.

Laat u adviseren

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wilt u de hoekkeukens bekijken in onze showroom? Bel ons op 0320 413 577 of vul ons contactformulier in. U kunt uiteraard ook voor advies langskomen in onze showroom in Lelystad of Ede.

Direct een afspraak maken

Volledige keukenaanbod

Als u nog niet zeker bent of u voor een hoekkeuken wilt gaan, bekijk dan ons volledige aanbod keukens. Bij Van Den Hazel Keukens bieden wij nog veel meer keukens: