Onze klanten zijn tevreden

vanaf € 2.500, inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Goedkope hoekkeuken

Een hoekkeuken is een van de meest traditionele en meest gekozen keukenvormen. Daarnaast is het een praktische keuze: de keuken neemt door zijn L-vorm weinig ruimte in. Ideaal voor een kleine ruimte dus. Maar ook geschikt om in te richten als woonkeuken of open keuken. Bij Van Den Hazel Keukens kiest u al vanaf € 2.500,- uit een breed aanbod complete hoekkeukens. Of laat uw droomkeuken op maat maken.

  • Vanaf € 2.500,- een complete hoekkeuken
  • Levering en montage door vakmannen
  • Keuken op maat: gratis advies

De hoekkeuken is ideaal in te richten als woonkeuken, waardoor u tijdens het koken altijd in verbinding staat met uw gezelschap aan de eettafel of in de woonkamer. In deze opstelling is er genoeg ruimte, zodat u gemakkelijk samen in de keuken kunt staan. Wel zo gezellig.

Er zijn talloze stijlen en mogelijkheden met hoekkeukens. Bekijk hier ons assortiment hoekkeukens, compleet met keukenapparatuur van A-merken.

Goedkope hoekkeuken kopen

Door de L-vorm is de hoekkeuken het meest praktisch en gemakkelijk in te passen in iedere woonruimte. Onze hoekkeukens zijn van hoge kwaliteit en voorzien van de nieuwste keukenapparatuur van A-merken. Vanaf € 2.500,- heeft u bij Van Den Hazel Keukens al uw hoekkeuken.

Snelle levering

Kiest u een hoekkeuken uit ons assortiment of gaat u voor een op maat gemaakte keuken? Wij leveren uw gloednieuwe keuken bij u thuis. Als dat nodig is, halen wij uw huidige keuken weg voordat we de nieuwe keuken plaatsen. Zo kunt u dezelfde avond nog de keuken en de nieuwe apparatuur gebruiken.

Uw hoekkeuken op maat gemaakt

In onze showrooms in Lelystad en Ede, én door het assortiment op de website krijgt u een idee van het aanbod hoekkeukens. Er is een mogelijkheid dat u niet direct uw droomkeuken ziet staan. Wellicht vindt u het werkblad van de ene keuken mooi en de handgrepen van een andere keuken. Of u wilt een complete keuken in een andere kleur of materiaal. Dit is geen probleem. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en samen met u uw ideale keuken samen te stellen.

Laat u adviseren

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wilt u de hoekkeukens bekijken in onze showroom? Bel ons op 0320 413 577 of vul ons contactformulier in. U kunt uiteraard ook voor advies langskomen in onze showroom in Lelystad of Ede.

Direct een afspraak maken

Volledige keukenaanbod

Als u nog niet zeker bent of u voor een hoekkeuken wilt gaan, bekijk dan ons volledige aanbod keukens. Bij Van Den Hazel Keukens bieden wij nog veel meer keukens: