Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Rechte keukens: strak, praktisch en betaalbaar
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Goedkope rechte keukens

Rechte keukens zijn populair. Door het strakke en praktische karakter kiezen mensen tegenwoordig vaak voor de rechte keuken. Onze rechte keukens zijn betaalbaar, van hoge kwaliteit en voorzien van moderne keukenapparatuur van A-merken. U kiest uit de diverse stijlen een keuken die bij u en uw woning past. Binnen een week vanuit de showroom geleverd of speciaal naar uw wens op maat gemaakt.

  • Uw rechte keuken inclusief apparatuur
  • Levering en montage door vakmannen
  • Bespreek uw wensen in een gratis adviesgesprek

Een compacte, rechte keuken is ideaal om uw woonruimte groter te laten lijken. Voor de uitstraling is de stijl die u kiest bepalend. Bekijk hier ons ruime assortiment rechte keukens of bespreek uw persoonlijke wensen met ons.

Goedkope rechte keuken kopen

Als u kiest voor een rechte keuken bij Van Den Hazel Keukens bent u er zeker van dat u een keuken van goede kwaliteit in huis haalt. Alle keukens zijn compleet en voorzien van moderne keukenapparatuur van A-merken. Zo ontbreekt het u aan niets om een dagelijks maal of uitgebreid etentje te bereiden voor uw vrienden of familie.

Levering en montage

Bestel een keuken en wij leveren en monteren de nieuwe keuken bij u thuis. Indien nodig, demonteren wij ook uw huidige keuken. Zo geniet u dezelfde avond nog van uw nieuwe keuken.

Uw rechte keuken op maat gemaakt

Juist omdat bij een rechte keuken alle keukenelementen zich aan dezelfde muur bevinden, is het belangrijk dat er goed wordt nagedacht over de indeling. Van Den Hazel Keukens heeft zijn rechte keukens op de meest efficiënte wijze ingedeeld, waardoor de keukens zowel praktisch als aantrekkelijk zijn. Komen de keukens uit het assortiment niet helemaal overeen met uw wensen? Onze adviseurs bespreken graag met u de mogelijkheden voor een rechte keuken, zodat zij uw ideale keuken kunnen samenstellen.

Neem contact op

We helpen u graag bij de zoektocht naar uw droomkeuken. Kom langs in onze showroom in Lelystad of Ede. Of neem contact met ons op via 0320 413 577 of door het contactformulier in te vullen.

Direct een afspraak maken

Volledige keukenaanbod

Van Den Hazel heeft ook een groot assortiment aan hoekkeukens, woonkeukens en eiland keukens. Bekijk het volledige keukenaanbod: