Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Chalet 883 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Chalet 883

Omschrijving Keuken Chalet 883

Deze landelijke keuken is ruim, maar toch gezellig dankzij de natuurlijke kleuren en het hout in combinatie met de lichte keukenkasten. Het kookeiland van 120 bij 220 cm biedt u voldoende werkruimte én opbergruimte. Zo kunt u al uw potten en pannen kwijt in de vele keukenkastjes en komt u nooit plek tekort tijdens het koken. De goedkope keuken is robuust en de metalen handgrepen geven het geheel een stoer accent. Doordat een gedeelte van de kasten open is, kunt u hier uw mooiste servies tentoonstellen.

Laat de keuken die écht past bij u en uw gezin op maat maken met behulp van onze specialisten. Vraag een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan.

Kenmerken

Stijl

Landelijk

Afmetingen keuken

290 x 600 cm

Grepen

Oudzilverkleurige metalen handgrepen

Type front

Matte magnolia lak

Corpuskleur

Mat magnolia

Werkblad

Decor Endgrain Oak

Apparatuur

Miele

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder