Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Credo 766 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Credo 766

Omschrijving Keuken Credo 766

Deze landelijke keuken is met de hoogglans vloer voorzien van een modern tintje. Het kleurgebruik van gebroken witte kasten met houtkleurige elementen geeft de goedkope keuken een warme uitstraling, zodat u hier heerlijk kunt zitten met vrienden of urenlang natafelen. Het kookeiland zorgt voor meer werk- en opbergruimte in uw keuken. Dankzij de open kasten kunt u uw mooiste servies tentoonstellen.

De keuken is verkrijgbaar in diverse opstellingen en kleuren, zoals een hoekkeuken. Maak een afspraak met onze keukenspecialisten om de opties te bespreken.

Kenmerken

Stijl

Landelijk

Afmetingen keuken

579 x 360 cm

Grepen

Oudzilverkleurige metalen handgrepen

Type front

Savanne laklaminaat

Corpuskleur

Savanne

Werkblad

Decor Findus

Apparatuur

AEG

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder