Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Ede: goedkope keukens - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Ede

Bezoek onze showroom in Ede en word verliefd op onze collectie keukens en badkamers. U koopt bij Van den Hazel inclusief moderne apparatuur. Kies voor een landelijke of moderne keuken. Of snuffel naar een superkoop tussen onze outlet keukens. Bij Van den Hazel Keukens vindt u altijd uw droomkeuken.

  • Goedkope keuken inclusief apparatuur
  • We bezorgen uw keuken gratis thuis
  • Advies van onze gedreven keukenspecialisten

Via onderstaande button maakt u een afspraak om onze keukens in Ede te bekijken. Voor meer informatie belt u naar 0320-413577 of stuurt u een e-mail naar info@vandenhazelkeukens.nl.

Goedkope keuken in Ede

Een keuken kiest u niet zomaar. Hij moet passen bij uw huis, bij uw gewoonten en bij u. Krijgt u bij een prachtige keuken een warm gevoel van binnen? Dan bent u bij een keukenshowroom in Ede helemaal in uw nopjes. Voel het materiaal en de apparatuur en bekijk welke kleuren bij uw huis passen. In onze showroom staan onze keukenspecialisten voor u klaar. Vóór uw bezoek kunt u online onze collectie keukens bekijken.

Bekijk alle keukens

Recensies van onze klanten

“Modern is echt mijn stijl, en de in de showroom van Van den Hazel Keukens voelde ik me een kind in een snoepwinkel. Ze hebben een grote collectie moderne keukens, en de medewerkers waren erg vriendelijk. 100% een aanrader!”

Leanne uit Ede

“We zijn heel goed geholpen. Voor we naar de showroom gingen, wisten we niet eens welke stijl we wilde. Een van de adviseurs heeft ons geholpen met het kiezen van een nieuwe landelijke keuken, die ook nog eens bezorgd werd. Koste niks extra; wat een service”

Jamie-Lee en Richard H. uit Ede

“De showroom in Ede is relatief nieuw, maar wat een fantastische collectie keukens! We hebben eerst online gekeken naar onze voorkeur, en daarna zijn we naar de showroom geweest om in alle keukens rond te lopen.”

Ellen uit Ede

“Ik was op zoek naar een goedkope keuken, want ik heb net een nieuw huis gekocht. Van tevoren had ik al op de website gekeken naar welke keuken ze allemaal aanbieden, maar in een showroom kun je je veel beter oriënteren. Ik ben goed geholpen en ik heb uiteindelijke een prachtige keuken gekocht!”

Darlene uit Ede

Contactgegevens

Van Den Hazel Keukens & Bad
Keesomstraat 16
6716 AB Ede

Telefoon: 0318-240311
E-mail: info@vandenhazelkeukens.nl

Openingstijden showroom

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag10.00 tot 17.00 uur
  • Woensdag10.00 tot 17.00 uur
  • Donderdag10.00 tot 17.00 uur
  • Vrijdag10.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag10.00 tot 17.00 uur
  • ZondagGesloten

Een goedkope keuken op maat gemaakt

Een mooie keuken hoeft niet standaard – en al helemaal niet duur te zijn. In onze showroom bekijkt u simpelweg welke elementen van verschillende keukens u aanspreken en wij combineren dit. Door met onze keukenadviseurs in gesprek te gaan kunnen we ook uw droomkeuken op maat maken. Om uw ideale keuken te creëren kunt u de volgende elementen aanpassen:

Bezoek onze showroom in Ede

Bekijk onze collectie keukens en badkamers in onze showroom in Ede. Via onderstaande button maakt u gemakkelijk een afspraak. Voor vragen staan onze specialisten voor u klaar. Wilt u meer informatie over een goedkope keuken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0320-413577 of een e-mail te sturen naar info@vandenhazelkeukens.nl.

Routebeschrijving naar Van den Hazel Keukens Ede

Door op onze locatie te klikken op onderstaande Maps-kaart kunt u vanaf elke locatie naar ons navigeren.