Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Fashion 171 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Fashion 171

Omschrijving Keuken Fashion 171

De zijdegrijze fronten van deze goedkope keuken hebben een matte afwerking, wat de keuken een moderne uitstraling geeft. De ruim opgezette keuken is strak ingericht en voorzien van een ingebouwde koelkast met vriezer. De kastenwand van 240 cm grenst aan de eettafel en betrekt op deze wijze de eethoek bij de keuken. In de kastenwand vindt u een ingebouwde oven en magnetron. De Fashion 171 keuken is ook goed te combineren met een felle kleur, zoals felgroene elementen.

Meer informatie over deze keuken? Onze keukenadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijke opstellingen, kleuren en inbouwapparatuur.

Kenmerken

Stijl

Tijdloos

Afmetingen keuken

340 x 240 cm

Grepen

Zwarte metalen handgrepen

Type front

Zijdegrijze matte lak

Corpuskleur

Zijdegrijs

Werkblad

Decor ferro brons

Apparatuur

Altus en Faber

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder