Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Focus 470 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Focus 470

Omschrijving Keuken Focus 470

De compacte hoekkeuken is een ware lust voor het oog. Het contrast tussen de alpine witte kasten en de zwarte hoogglans fronten geven de keuken een modern aanzien, dat wordt versterkt door de trendy zwart verchroomde handgrepen. Het dikke werkblad maakt de keuken wat stoerder. De bovenkasten met gedeeltelijk glazen fronten creëren een speels effect en bieden u de mogelijkheid om uw eigen stijl te benadrukken met accessoires.

Deze keuken is ook verkrijgbaar in een greeploze variant. Stel zelf uw keuken samen door elementen, kleuren en opstellingen van verschillende goedkope keukens met elkaar te combineren.

Kenmerken

Stijl

Hoogglans

Afmetingen keuken

185 x 310 cm

Grepen

Zwartchroom metalen handgrepen

Type front

Ultrahoogglans zwarte lak en ultrahoogglans alpinewitte lak

Corpuskleur

Alpinewit glans

Werkblad

Pettersson

Apparatuur

Junker

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder