Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Focus Line N 470 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Focus Line N 470

Omschrijving Keuken Focus Line N 470

In deze luxueus ogende keuken zijn alpine witte fronten gecombineerd met bronskleurige kasten en een bijpassend bronskleurig werkblad. De goedkope keuken beschikt over moderne inbouwapparatuur, zoals een kookplaat en een grote oven. De keuken past dankzij de moderne elementen, zoals hoogglans kastdeuren en een minimalistisch design goed bij een moderne woninginrichting. De kastenwand van 250 cm breed is ideaal voor het opbergen van al uw potten en pannen. Bekijk ook eens de Focus 470 keuken met zwarte hoogglans kasten en als compacte keuken.

Voor meer informatie over deze goedkope keuken en de verschillende opties qua opstelling vult u het onderstaande contactformulier in.

Kenmerken

Stijl

Hoogglans

Afmetingen keuken

750 x 363,2 cm

Grepen

Greeploos

Type front

Decor ferro brons

Corpuskleur

Alpine wit ultrahoogglans

Werkblad

Decor ferro brons

Apparatuur

Siemens, Airforce en Elica

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder