Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Laser 413 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Laser 413

Omschrijving Keuken Laser 413

Wilt u een keuken met voldoende opbergruimte? Dan is het model Laser 413 een goede keuze. Met een kastenwand van meer dan 450 cm kunt u al uw potten, pannen en servies gemakkelijk kwijt. Dit maakt de keuken geschikt voor grote gezinnen. Ook is het gemakkelijk wanneer u graag voor vrienden kookt. De keuken past dankzij het strakke design met mineraalgrijze kasten en glazen fronten goed in elk huis. Het werkblad heeft een warme, lichte eikenkleur.

Meer informatie over het op maat maken van deze of een andere goedkope keuken? Maak een afspraak met onze keukenspecialisten.

Kenmerken

Stijl

Modern

Afmetingen keuken

476,6 x 482,5 cm

Grepen

Roestvrijstaalkleurige metalen grepen

Type front

Mineraal grijs

Corpuskleur

Mineraal grijs

Werkblad

Decor Endgrain Oak

Apparatuur

Bosch

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder