Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Laser 415 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Laser 415

Omschrijving Keuken Laser 415

 U raakt niet uitgekeken op deze prachtige keuken. De combinatie van strakke lijnen, kasten met lichte kleuren en brons geglazuurde handgrepen geven deze goedkope keuken een moderne stijl. De keuken wordt geleverd met een volledige apparatenset van Junker, Junker+ en Elica, zodat deze van alle gemakken is voorzien. Haal alle ingrediënten in huis en bereid een heerlijke maaltijd voor uw familie of vrienden.

Wilt u meer weten over de Laser 415 keuken? Vraag het dan aan onze specialisten tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Wij ontwerpen graag een keuken op maat voor u.

Kenmerken

Stijl

Modern

Afmetingen keuken

320 x 390 cm

Grepen

Brons geglazuurde relingstangen

Type front

Zand

Corpuskleur

Zand

Werkblad

Decor Ferro brons

Apparatuur

Junker, Junker+ en Elica

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder