Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Laser 428 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Laser 428

Omschrijving Keuken Laser 428

Strak en toch gezellig: dat is de goedkope keuken Laser 428. Met twee kastenwanden van elk 180 cm breed heeft u alle opbergruimte die u kunt wensen, ideaal wanneer u een groot gezin heeft. De stijlvolle keuken is gecombineerd met een houtkleurige achterwand die de keuken een speels effect geeft. De ingebouwde koelkast, kookplaat en oven zorgen dat u heerlijke diners kunt koken voor uw familie. De Laser 428 keuken is ook beschikbaar in een greeploze variant.

Wilt u deze keuken bestellen in een andere opstelling of andere kleur? Bespreek de mogelijkheden met een van onze keukenspecialisten.

Kenmerken

Stijl

Modern

Afmetingen keuken

425 x 505 cm

Grepen

Roestvrijstaalkleurige greeplijsten

Type front

Schiefer grijs

Corpuskleur

Schiefer grijs

Werkblad

Decor Endgrain Oak

Apparatuur

Junker+ en Elica

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder