Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Lux 838 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Lux 838

Omschrijving Keuken Lux 838

De witte hoogglans kasten en het stoere, grijze werkblad geven de keuken een neutrale, maar stijlvolle uitstraling. De keuken past daarom qua kleur in vrijwel elk huishouden, of u nou een modern of een klassiek interieur heeft. Het moderne design is gebaseerd op greeploze kasten met strakke lijnen: dankzij het rustige ontwerp kunt u uw eigen stijl uitlichten door accessoires toe te voegen. Het schiereiland midden in de keuken beschikt over een bar, zodat u een gezellige, kleine eethoek heeft.

Meer informatie? Kies de mooiste kasten, kleuren en opstellingen van onze goedkope keukens en stel deze samen tot uw ideale keuken. U kunt de mogelijkheden bespreken met onze keukenexperts.

Kenmerken

Stijl

Hoogglans

Afmetingen keuken

380 x 363,2 cm

Grepen

Greeploos

Type front

Hoogglans zandkleurige lak

Corpuskleur

Zand

Werkblad

Geronimo

Apparatuur

AEG

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder