Onze klanten zijn tevreden
Keuken offerte check: ontvang € 500,- cashback!

vanaf € 2.500, inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken outlet

Kom langs in onze showroom en zoek uit

In onze keuken outlet vindt u complete keukens met hoge kortingen tot 60%. Bovendien is de levertijd van een outlet keuken aanzienlijk korter dan bij een gewone keuken: wij leveren uw goedkope keuken binnen een week. Koop een complete keuken inclusief apparatuur in de uitverkoop vanaf € 2.500,-. Wij monteren uw nieuwe keuken en demonteren uw huidige keuken.

 • Outlet keukens met kortingen tot 60%
 • Persoonlijk advies: wij komen bij u langs
 • Uw keuken binnen 2 werkdagen gemonteerd
 • In de keuken outlet: gratis levering binnen 1 week

Aanbiedingen in onze keuken outlet

In de keuken outlet vindt u showroomkeukens en goedkope keukens uit onze voorraad in diverse stijlen, compleet met moderne keukenapparatuur. De keukens zijn van topkwaliteit, maar u betaalt dankzij de hoge kortingen een lage prijs voor uw nieuwe keuken. De kortingen lopen op tot 60%. Wij beschikken onder meer over de volgende complete keukens:

Showroom keukens in de uitverkoop

Wij maken regelmatig plaats in onze showroom voor nieuwe keukenmodellen. De collectie goedkope keukens die ruimte maakt voor de nieuwe modellen verkopen wij voor bodemprijzen. De showroom keukens verkeren in uitstekende staat; ze zijn zo goed als nieuw en voorzien van de beste keukenapparatuur. Onze adviseurs nemen graag de tijd om alle mogelijkheden met u door te nemen.

Outlet keukens uit voorraad

In onze keuken outlet vindt u naast showroom keukens ook keukens die wij in voorraad hebben. Deze keukens zijn nieuw en u heeft de mogelijkheid om uw keuken te voorzien van moderne keukenapparatuur. Op een outlet keuken krijgt u tot wel 60% korting.

Garantie en service

Op al onze goedkope keukens geldt vijf jaar garantie. U krijgt garantie op keukenkasten, lades, fronten, werkbladen, kranen, spoelbakken en (inbouw)apparatuur. De garantie geldt bij normaal gebruik en voor gebreken die niet vallen onder normale slijtage. Wilt u weten of uw schade onder de garantie van Van Den Hazel Keukens valt, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0320 413 577 of vul het contactformulier in. Wij staan u graag te woord en repareren de schade zo snel mogelijk.

Complete keuken

De keukens in onze keuken outlet zijn compleet en worden geleverd inclusief keukenkasten, fronten, werkbladen en keukenapparatuur. U heeft daarnaast de mogelijkheid om de complete keuken door ons te laten monteren en afwerken. Wij demonteren dan ook uw oude keuken en zorgen dat alle leidingen gelegd zijn en de aansluitingen op de juiste plaats zitten.

       • Keukenkasten en fronten
       • Werkbladen
       • Keukenapparatuur
       • Montage en afwerking

Kant-en-klare keukens binnen een week geleverd

De keukens in onze keuken outlet zijn kant-en-klaar. Hierdoor kunnen wij onze snelle levertijd binnen een week garanderen. Zodra u de keuken heeft uitgezocht, zorgen wij dat de keuken zo snel mogelijk bij u bezorgd wordt. Ook kunnen wij de nieuwe uitverkoop keuken voor u monteren, afwerken en uw huidige keuken demonteren.

Outlet keukens naar wens aanpassen

Heeft u een outlet keuken gevonden, maar bent u niet helemaal tevreden over de opstelling of inbouwapparatuur? Dan kunt u de goedkope keuken naar wens aanpassen. Wanneer u behoefte heeft aan extra werkruimte of opbergruimte, kiest u voor aanvullende keukenelementen. Op deze manier past u de keuken aan, zodat deze perfect in uw ruimte past. Onze adviseurs vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en helpen u de keuken volledig naar wens te maken.

Kant-en-klare keukens binnen een week geleverd

De keukens in onze keuken outlet zijn kant-en-klaar. Hierdoor kunnen wij onze snelle levertijd binnen een week garanderen. Zodra u de keuken heeft uitgezocht, zorgen wij dat de keuken zo snel mogelijk bij u bezorgd wordt. Ook kunnen wij de nieuwe keuken voor u monteren, afwerken en uw huidige keuken demonteren.

Keukenmerken in de keuken outlet

In de keuken outlet vindt u een divers aanbod aan keukens van verschillende merken. Wij verkopen onder meer de volgende keukenmerken:

         • Ballerina
         • Brigitte
         • Vivari

Meer goedkope keukens

Bij Van Den Hazel Keukens heeft u de keuze uit tientallen moderne keukens, maar wij bieden u nog veel meer goedkope keukens. Bekijk alle keukens of ga direct naar een van de volgende pagina’s:

Contact opnemen met Van Den Hazel Keukens

Wilt u meer weten over de goedkope keukens in onze keuken outlet, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0320 413 577 of vul het contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om u te adviseren over de mogelijkheden van uw keuken. U bent van harte welkom uit onder andere: