Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keukens voor bodemprijzen - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken prijzen

U heeft al een nieuwe keuken inclusief inbouwapparatuur vanaf € 2.500,-. In onze keuken outlet vindt u goedkope keukens met kortingen tot 60%. Uw keuken wordt bovendien gratis geleverd. Lees hieronder meer over de prijzen voor goedkope keukens, apparatuur, bezorging, montage en renovatie.

  • Complete keuken inclusief apparatuur
  • 60% korting in de keuken outlet
  • Gratis levering van uw keuken

Complete keuken

Bij Van Den Hazel Keukens & Bad koopt u een complete keuken inclusief apparatuur. Uw goedkope keuken wordt binnen 4 weken bij u thuis bezorgd.

  • Complete keukens
  • Inclusief inbouwapparatuur
  • Gratis bezorging

Bekijk ons assortiment keukens

60% korting in de keuken outlet

In onze keuken outlet vindt u showroom keukens en goedkope keukens uit onze voorraad. Deze keukens zijn zo goed als nieuw en voorzien van moderne keukenapparatuur.

  • 60% korting op keukens in de keuken outlet
  • Standaard keukens binnen een week geleverd
  • Outlet keukens kunt u naar wens aanpassen

Bekijk onze keuken outlet

Gratis advies

Onze adviseurs voorzien u graag van professioneel advies voor uw ideale keuken. Met vragen over de opstelling, kleuren, materialen en apparatuur kunt u altijd bij ons terecht. Wij maken voor u een 3D-tekening van uw nieuwe keuken, zodat u een goed beeld heeft van hoe de keuken er uit komt te zien.

Gratis bezorging

Uw goedkope keuken wordt gratis bij u thuis geleverd. Bestelt u losse onderdelen of apparaten, dan berekenen wij een bezorgprijs die gebaseerd is op de afstand die wij moeten afleggen voor de bezorging van uw producten.

Product

Prijs

Keuken

Gratis bezorging

Losse onderdelen

Bezorgkosten op basis van afstand

Prijzen van keukenapparatuur

Wanneer u bij Van Den Hazel Keukens een goedkope keuken bestelt, dan voorzien we deze van de benodigde apparatuur. De keukenapparatuur kunt u ook los kopen.

Keukenapparatuur

Prijs

Ovens

Vanaf € 259,-

(Combi)magnetrons

Vanaf € 299,-

Kookplaten

Vanaf € 179,-

Afzuigkappen

Vanaf € 169,-

Koelers en vriezers

Vanaf € 349,-

Vaatwassers

Vanaf € 369,-

Bekijk onze keukenapparatuur

Montage en afwerking van uw keuken

Indien gewenst monteren wij uw nieuwe keuken en demonteren wij uw huidige keuken. De kosten voor montage bedragen € 35,- per kast en € 50,- per apparaat. Voor het leggen van leidingen en aansluitpunten voor gas, water, afzuiging, afvoer en elektra maken wij een offerte op maat, omdat elke situatie uniek is. Ook voor de afwerking maken we een offerte op maat.

Montage en afwerking

Prijs

Per kast

€ 35,-

Per apparaat

€ 50,-

Leggen van leidingen en aansluitpunten

Prijs op maat

Afwerking van vloer en wanden

Prijs op maat

Keukenrenovatie

Wilt u uw keuken goedkoop laten renoveren, dan zijn de kosten afhankelijk van uw huidige keuken en uw wensen. Zaken die een rol spelen bij het bepalen van de prijs zijn de grootte van de keuken, de conditie en de gewenste afwerking. Wanneer wij enkel de fronten van uw keukenkastjes vervangen bent u goedkoper uit dan wanneer wij al het leidingwerk, stucwerk en de groepenkast moeten renoveren. Voor meer informatie over de kosten van keukenrenovatie neemt u contact met ons op via 0320 413 577 of via het contactformulier.

Contact opnemen

Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van de juiste elementen, kleuren, materialen, opstelling en apparatuur voor uw goedkope keuken. Wij bespreken de mogelijkheden met u en geven advies. Ook voor meer informatie over onze prijzen neemt u contact met ons op via het telefoonnummer 0320 413 577 of via het contactformulier.