Keuken prijzen

U heeft al een nieuwe keuken inclusief inbouwapparatuur vanaf € 2.500,-.

Uw keuken wordt bovendien gratis geleverd. Lees hieronder meer over de prijzen voor goedkope keukens, apparatuur, bezorging, montage en renovatie.

  • Complete keuken inclusief apparatuur
  • Gratis levering van uw keuken

Complete keuken

Bij Van Den Hazel Keukens koopt u een complete keuken inclusief apparatuur. Uw goedkope keuken wordt binnen 4 weken bij u thuis bezorgd.

  • Complete keukens
  • Inclusief inbouwapparatuur
  • Gratis bezorging
Ontdek onze keukens

Gratis advies

Onze adviseurs voorzien u graag van professioneel advies voor uw ideale keuken. Met vragen over de opstelling, kleuren, materialen en apparatuur kunt u altijd bij ons terecht.

Wij maken voor u een 3D-tekening van uw nieuwe keuken, zodat u een goed beeld heeft van hoe de keuken er uit komt te zien.

Gratis bezorging

Uw goedkope keuken wordt gratis bij u thuis geleverd. Bestelt u losse onderdelen of apparaten, dan berekenen wij een bezorgprijs die gebaseerd is op de afstand die wij moeten afleggen voor de bezorging van uw producten.

Product Prijs
Keuken Gratis bezorging
Losse onderdelen Bezorgkosten op basis van afstand

Prijzen van keukenapparatuur

Wanneer u bij Van Den Hazel Keukens een goedkope keuken bestelt, dan voorzien we deze van de benodigde apparatuur. De keukenapparatuur kunt u ook los kopen.

Keukenapparatuur Prijs
Ovens Vanaf € 259,-
(Combi)magnetrons Vanaf € 299,-
Kookplaten Vanaf € 179,-
Afzuigkappen Vanaf € 169,-
Koelers en vriezers Vanaf € 349,-
Vaatwassers Vanaf € 369,-
Keukenapparatuur

Montage en afwerking van uw keuken

Indien gewenst monteren wij uw nieuwe keuken en demonteren wij uw huidige keuken. De kosten voor montage bedragen € 35,- per kast en € 50,- per apparaat.

Voor het leggen van leidingen en aansluitpunten voor gas, water, afzuiging, afvoer en elektra maken wij een offerte op maat, omdat elke situatie uniek is. Ook voor de afwerking maken we een offerte op maat.

Keukenapparatuur Prijs
Per kast € 35,-
Per apparaat € 50,-
Leggen van leidingen en aansluitpunten Prijs op maat
Afwerking van vloer en wanden Prijs op maat

Keukenrenovatie

Wilt u uw keuken goedkoop laten renoveren, dan zijn de kosten afhankelijk van uw huidige keuken en uw wensen. Zaken die een rol spelen bij het bepalen van de prijs zijn de grootte van de keuken, de conditie en de gewenste afwerking. Wanneer wij enkel de fronten van uw keukenkastjes vervangen bent u goedkoper uit dan wanneer wij al het leidingwerk, stucwerk en de groepenkast moeten renoveren.

Voor meer informatie over de kosten van keukenrenovatie neemt u contact met ons op