Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Riva 891 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Riva 891

Omschrijving Keuken Riva 891

Het kleurenpalet van deze goedkope keuken bestaat uit diverse grijstinten. De kasten hebben een stoere betonlook. Het schiereiland biedt u extra werkruimte, zodat u voldoende ruimte heeft om uitgebreide diners te bereiden. De bar bevindt zich naast de kookplaat, zodat u tijdens het koken kunt kletsen met familie of vrienden. De lichte keuken is voorzien van een moderne afzuigkap, kookplaat, oven en magnetron, zodat u gemakkelijk heerlijke maaltijden kunt maken.

U kunt de Riva 891 keuken ook bestellen met een andere kleuropstelling, zoals de U-opstelling. Bespreek de mogelijkheden dan met een van onze keuken adviseurs.

Kenmerken

Stijl

Modern

Afmetingen keuken

450,2 x 442 cm

Grepen

Mat chroom greeplijst

Type front

Decor beton wit

Corpuskleur

Savanne

Werkblad

Decor beton wit

Apparatuur

Bosch

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder