Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Riva 893 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Riva 893

Omschrijving Keuken Riva 893

Bent u gek op koken? Dan is deze goedkope keuken een uitstekende oplossing. De apparatenwand met moderne keukenapparatuur maakt het mogelijk om gemakkelijk complete diners te koken voor vrienden en familie. Met de eethoek in de keuken kunt u tijdens het bereiden van de maaltijd gezellig kletsen en brengt u de maaltijd gemakkelijk en snel naar de tafel. Dankzij de vele houtkleurige kasten ademt de keuken een gezellige, landelijke sfeer. In de open kasten kunt u uw mooiste servies, accessoires en kookboeken tentoonstellen.

Voor meer informatie over het op maat laten maken van uw keuken neemt u contact op met onze keukenexperts. Kies de mooiste elementen uit verschillende goedkope keukens en creëer uw ideale keuken.

Kenmerken

Stijl

Woonkeuken

Afmetingen keuken

340 x 485 cm

Grepen

Greeploos

Type front

Decor eiken San Remo en Supermat aqua laklaminaat

Corpuskleur

Decor eiken San Remo

Werkblad

Decor eiken San Remo

Apparatuur

Bosch

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder