Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Riva 896 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Riva 896

Omschrijving Keuken Riva 896

 Terwijl u tegenwoordig veel keukens ziet met lichte kasten en een donker werkblad, is dat bij deze goedkope keuken precies andersom. De donkere kasten en het lichte werkblad maken de keuken uniek. Doordat de kleuren van de keuken zelf vrij rustig zijn, is het mooi om een achterwand met een motief te gebruiken. Deze achterwand bestaat uit verschillende natuurlijke kleuren, van zandkleurig en bruin tot licht- en donkergrijs. De U-vorm van de keuken is praktisch, want u kunt overal snel bij: alles ligt binnen handbereik.

Voor meer informatie over deze keuken vraagt u een adviesgesprek aan met een van onze keukenspecialisten. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Stijl

Modern

Afmetingen keuken

330 x 245 cm

Grepen

Roestvrijstaalkleurige metalen handgrepen

Type front

Supermat zwart laklaminaat

Corpuskleur

Decor pijnboom Montana

Werkblad

Decor pijnboom Montana

Apparatuur

Progress en Elica

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder