Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Riva Line N 892 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Riva Line N 892

Omschrijving Keuken Riva Line N 892

Deze ton sur ton keuken bestaat uit diverse grijze tinten, van leigrijs tot zijdegrijs. De kasten lijken over een onegale structuur te beschikken dankzij de betonlook afwerking. Het schiereiland is 240 cm diep en zorgt voor een U-vorm in de keuken. Deze opstelling is zeer praktisch, omdat alle producten, keukengerei en servies zich dichtbij bevinden, waar u ook staat. De kasten zijn strak en greeploos, wat de goedkope keuken een moderne uitstraling geeft.

Wilt u een andere opstelling voor uw goedkope keuken? Bespreek de mogelijkheden om de keuken aan te passen met onze adviseurs.

Kenmerken

Stijl

Modern

Afmetingen keuken

335 x 426,6 cm

Grepen

Greeploos

Type front

Decor beton grijs

Corpuskleur

Seidengrau

Werkblad

Decor beton schiefer grijs

Apparatuur

Junker+

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder