Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Soest

Bezoek onze showroom in Soest en word verliefd op uw droomkeuken. Onze collectie keukens bestaat uit oneindig veel designs en stijlen, waardoor u gegarandeerd de juiste keuken voor uw huis vindt. Bekijk bijvoorbeeld onze greeploze en landelijke keukens. Of vraag naar onze outlet keukens voor een superkoop. Ongeacht wat uw wensen zijn, bij Van den Hazel Keukens vindt u altijd uw ideale keuken én profiteert u van de volgende voordelen:

 • Voordelige keukens inclusief apparatuur en installatie
 • Uw keuken bezorgen we gratis bij u thuis
 • Elke keuken kan compleet op maat gemaakt worden
 • Enkel advies van onze topspecialisten

Wilt u er zeker van zijn dat een van onze keukenspecialisten u kan helpen tijdens uw bezoek aan onze showroom? Maak dan een afspraak via onderstaande knop. Als u graag een medewerker wilt spreken, dan kunt u bellen naar 0320-413577 of mailen naar info@vandenhazelkeukens.nl.

Voordelige keukens in Soest

Uw droomkeuken past perfect in uw huis, bij uw gezin en uw stijl. Door de keukens in het echt te kunnen zien en aan te kunnen raken, weet u pas écht of het de ideale keuken is. In de keukenshowroom in Soest kunt u alle keukens rustig bekijken en staan onze specialisten voor u klaar. Voel het materiaal van de kastjes en het aanrechtblad, kies de perfecte oven en bekijk alle verschillende kranen die beschikbaar zijn. Doe alvast wat inspiratie op door onze keukens online te bekijken:

Complete keuken op maat gemaakt

Ziet u de perfecte keuken staan, maar in de verkeerde opstelling of kleur? Geen probleem. Bij Van den Hazel Keukens maken we elke keuken op maat. U kunt uit de verschillende opstellingen elementen selecteren die u mooi vindt en wij combineren die tot één keuken. Onze keukenadviseurs gaan graag met u in gesprek en adviseren u over de perfecte keuken. Zo zijn sommige keukens praktischer voor bijvoorbeeld een gezin. Om uw droomkeuken op maat te maken kunt u de volgende elementen van de keukens aanpassen:

 • Opstelling
 • Keukendeuren
 • Typen keukenkast
 • Werkblad
 • Keukenapparatuur
 • Handgrepen
 • Kranen

Bekijk alle keukens

Wat vinden onze klanten?

Voor onze nieuwbouwwoning in Soest waren wij op zoek naar een nieuwe keuken. Wat we zo fijn vonden is dat we de keuken echt helemaal zelf konden indelen, zodat het perfect bij de rest van onze woning past. We kregen perfect persoonlijk advies en hebben het gehele proces als zeer aangenaam ervaren.

- Stefanie

Bij de keukenspecialist in Soest fantastisch geholpen. Goede adviezen, meedenken en je alle ruimte bieden om zelf tot een passende keuze te komen. Ik ben heel fijn geholpen, betrokken medewerkers en flexibel. Kan deze keukenspecialist warm aanbevelen!

- Marjoleine

Wij hebben uitstekende ervaringen in Soest. Wat ons bijzonder aansprak was de rust waarin wij als kieskeurige consument een keuze konden maken. Dat proces duurde bij ons weken, maar geen spoor van ongeduld bij onze contactpersoon.

Dan de nazorg: ons trespablad bleek bij levering te zijn gescheurd. Zonder omhaal werd een nieuw blad voor ons besteld en geleverd. Top!

Pluim ook voor de installateurs. Vakmensen, aardig en meedenkend en buitengewoon precies. Onze keuken ziet er daarom top uit.

- Jos Stöver

Bezoek onze showroom in Soest

Bekijk in alle rust onze gehele collectie keukens in de showroom in Soest. Als u er zeker van wilt zijn dat een van onze medewerkers tijd heeft om u te helpen, maak dan een afspraak via de onderstaande knop. Wilt u meer informatie over onze keukens in Soest? U kunt ons bereiken door te bellen naar 0320-413577 of te mailen naar info@vandenhazelkeukens.nl.

Contactgegevens

Van Den Hazel Keukens & Bad
Keesomstraat 16
6716 AB Ede

Telefoon: 0318-240311
E-mail: info@vandenhazelkeukens.nl