Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Structura 400 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Structura 400

Omschrijving Keuken Structura 400

De klassieke sfeer van de goedkope keuken is gecombineerd met een strak, trendy design. Het donkere eiken kookeiland contrasteert prachtig met de lichte kasten. Het minimalistische ontwerp laat uw keuken groter lijken en is zeer geschikt om te combineren met een moderne woninginrichting. De moderne keukenapparatuur in de kastenwand is van het gerenommeerde merk Siemens. Het kookeiland is met 205 bij 107 cm lekker groot en voorziet u van alle ruimte die u nodig heeft om lekkere maaltijden te bereiden.

Wilt u deze goedkope keuken bestellen of een andere keukenopstelling op maat laten maken? Bespreek uw wensen met onze keukenexperts.

Kenmerken

Stijl

Luxe

Afmetingen keuken

430 x 107 cm

Grepen

Greeploos

Type front

Decor Gladstone Oak en Decor beton grijs

Corpuskleur

Schiefer grijs en zijdegrijs

Werkblad

Blanco SteelArt

Apparatuur

Siemens

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder