Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Structura Line N - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Structura Line N

Omschrijving Keuken Structura Line N

In de riante keuken komen tal van grijs- en bruintinten terug; van de strakke, greeploze fronten met houtnerf tot het werkblad met betonlook. De open kasten langs de wand geven de keuken een open en ruimtelijke uitstraling. De gezellige woonkeuken is praktisch ingedeeld met een prachtig groot kookeiland van 240 cm breed midden in de ruimte met een aangrenzende eettafel. Langs de wanden vindt u meer dan voldoende opbergruimte in de twee kastenwanden van 300 cm en meer dan 700 cm breed die de gehele lengte van de keuken beslaan.

Meer informatie over deze keuken of een van onze andere goedkope keukens? Vraag een adviesgesprek met de keukenadviseur aan.

Kenmerken

Stijl

Luxe

Afmetingen keuken

587,5 x 6,60 cm

Grepen

Greeploos

Type front

Decor Gladstone Oak

Corpuskleur

Schiefer grijs

Werkblad

Decor Gladstone Oak

Apparatuur

Miele en Airforce

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder