Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Touch 337 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Touch 337

Omschrijving Keuken Touch 337

De ruime keuken Touch 337 heeft een lichte uitstraling dankzij de aquakleurige kasten. De fronten van de keuken zijn voorzien van een matte afwerking. Het schiereiland is 240 cm diep en biedt u altijd voldoende ruimte om uw pannen en servies in op te bergen. Dankzij het grote werkblad van het schiereiland heeft u extra werkruimte, zodat u samen met uw partner of uw kinderen kunt koken. De goedkope keuken is voorzien van een moderne oven en een ingebouwde koelkast.

Alle goedkope keukens bij Van Den Hazel zijn op maat te maken. Via het onderstaande formulier maakt u een afspraak met een van onze keukenspecialisten.

Kenmerken

Stijl

Modern

Afmetingen keuken

600 x 636 cm

Grepen

Relinggrepen

Type front

Supermat aqua laklaminaat

Corpuskleur

Aqua

Werkblad

Decor pijnboom Montana

Apparatuur

Siemens en Junker+

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder