Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Touch 338 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Touch 338

Omschrijving Keuken Touch 338

Deze moderne hoekkeuken bestaat uit lichte kleuren en oogt fris. De witte en zijdegrijze elementen gaan goed samen met het natuurlijk ogende werkblad in een lichte grijstint. Met de bar creëert u zitruimte in uw keuken, zodat u tijdens het koken gezellig kunt kletsen met uw kinderen of partner. De keuken is voorzien van moderne apparatuur, zodat u elk gerecht kunt bereiden. De verschillende dieptes van de kasten geven het geheel een speels effect, maar de strakke lijnen en greeploze deuren houden uw keuken strak en modern.

Heeft u vragen over deze of een van onze ander goedkope keukens? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Kenmerken

Stijl

Modern

Afmetingen keuken

338,5 x 275 cm

Grepen

Greeploos

Type front

Supermat zijdegrijs laklaminaat

Corpuskleur

Zijdegrijs

Werkblad

Petersson

Apparatuur

Junker, Bosch en Faber

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder