Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Touch 340 & Structura 3 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Touch 340 & Structura 3

Omschrijving Keuken Touch 340 & Structura 3

Ga voor een stijlvolle keuken met mat zwarte kasten. Het minimalistische design en het opvallende kleurgebruik geven de goedkope keuken een moderne en luxueuze uitstraling. De keuken is door de donkere kleuren vooral geschikt voor grotere ruimtes. De keuken is van alle gemakken en de modernste apparatuur voorzien, waaronder een ingebouwde oven, magnetron en een koelkast. De 180 cm brede kastenwand en de 120 cm brede kastenwand zijn zeer geschikt voor het opbergen van etenswaren en keukengerei.

Bekijk ook de andere mogelijkheden van de keuken Touch 340, zoals een combinatie met rode kasten. Bespreek uw wensen met onze keukenadviseurs en stel uw eigen keuken samen.

Kenmerken

Stijl

Luxe

Afmetingen keuken

4,70 x 3,36 cm

Grepen

Zwartchroom beugelgrepen

Type front

Supermat zwart laklaminaat

Corpuskleur

Schiefergrau

Werkblad

Decor Eiken Halifax

Apparatuur

Progress en Airforce

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder