Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Touch Line N - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Touch Line N

Omschrijving Keuken Touch Line N

Op de schitterende alpine witte eilandkeuken Touch Line N 332 raakt u niet uitgekeken. Met niet één, maar twee kookeilanden heeft u alle ruimte die u nodig heeft om uitgebreid te koken. Het grote kookeiland biedt u een schat aan opbergruimte, zodat u uw servies en pannen gemakkelijk kwijt kunt. Het stoere betonlook werkblad en de matte afwerking van de keukenkasten geven de verder nette keuken een stoer randje.

Bekijk ook eens de Touch 332 keuken met handgrepen en aquakleurige accenten. Laat uw droomkeuken op maat maken door elementen uit verschillende goedkope keukens samen te voegen.

Kenmerken

Stijl

Modern

Afmetingen keuken

398,2 x 350 cm

Grepen

Greeploos

Type front

Supermat alpinewit laklaminaat

Corpuskleur

Alpinewit

Werkblad

Decor beton grijs

Apparatuur

AEG en Elica

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder