Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken Touch Line N 335 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Touch Line N 335

Omschrijving Keuken Touch Line N 335

Dankzij het gemarmerde, bruine werkblad en de bijbehorende wandbekleding krijgt de goedkope keuken een natuurlijke uitstraling. Gecombineerd met de Savannekleurige kasten zorgt dit voor een mooi, kalm geheel. De grote kastenwand van 300 cm breed is voorzien van een magnetron en een oven, zodat u de lekkerste gerechten kunt bereiden in uw keuken. Met het hoekvormige kookeiland heeft u meer dan voldoende ruimte om te koken én om uw keukengerei op te bergen.

Laat uw goedkope keuken geheel op maat maken door onze specialisten. Bekijk ook de Touch 335 keuken met bronskleurig werkblad. Via het formulier maakt u direct een afspraak.

Kenmerken

Stijl

Modern

Afmetingen keuken

351,5 x 348,7 cm

Grepen

Greeploos

Type front

Supermat savanne laklaminaat

Corpuskleur

Savanne

Werkblad

Decor Paladina Marmer

Apparatuur

AEG en Elica

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder