Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keuken York 901 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken York 901

Omschrijving Keuken York 901

De rustieke uitstraling van deze landelijke keuken maakt het de ultieme plek om te ontspannen. Alleen met een kopje thee en een goed boek of samen met uw gezin: in deze keuken is het heerlijk vertoeven. De kasten zijn gemaakt van massief hout dat wit geverfd en gelakt is. Het marmeren werkblad van Decor Paladina geeft de keuken een luxe accent. Dankzij de glazen kastdeuren en de luxueuze keukenapparatuur krijgt de keuken een modern tintje. Gebruik de open kasten om uw keuken persoonlijk aan te kleden.

Laat deze goedkope keuken op maat maken, zodat deze geheel aan uw wensen voldoet. U kiest bijvoorbeeld andere kleuren, materialen of een andere opstelling. Onze adviseurs helpen u graag.

Kenmerken

Stijl

Landelijk

Afmetingen keuken

600 x 450 cm

Grepen

Oudzilverkleurige metalen grepen

Type front

Zijdegrijs gelakt massief hout

Corpuskleur

Zijdegrijs

Werkblad

Decor Paladina marmer

Apparatuur

Junker+

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder