Keukenrenovatie

Wanneer u een nieuwe keuken te duur vindt, is keukenrenovatie een uitstekend alternatief. Van den Hazel Keukens verzorgt de renovatie van uw oude keuken en maakt deze weer zo goed als nieuw. Dit kan een kleine ingreep zijn zoals een nieuwe kraan, maar wij vervangen ook verouderde frontjes of kapotte inbouwovens. Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van keukenrenovatie

  • Bespaart kosten: u hoeft niet een compleet nieuwe keuken aan te schaffen
  • Weinig overlast: renoveren kan vaak in één dag en vereist geen grote verbouwing
  • Alles is mogelijk: van vervanging van uw oven tot renovatie van kastfronten

Maak een afspraak in onze showroom

Wilt u uw keuken laten renoveren? Maak een afspraak om de mogelijkheden voor onze goedkope renovatiewerkzaamheden te bespreken. In onze showroom in Lelystad laten wij u graag de beschikbare kleuren, materialen en apparatuur zien en geven wij u advies dat past bij uw wensen en budget.

Kosten: renoveren of een nieuwe keuken?

Wij krijgen regelmatig de vraag wat de beste keuze is: de huidige keuken renoveren of een nieuwe keuken kopen. Het antwoord daarop is niet eenduidig, maar hangt af van diverse factoren. Het begint echter allemaal bij uw budget. Wanneer u wel een andere keuken wilt maar uw budget dit niet toelaat, kunt u ervoor kiezen om (een deel van) uw keuken te laten renoveren door Van den Hazel Keukens. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw keukenkastjes al vervangen voor enkele honderden euro’s.

Wist u dat? Wij een groot assortiment zeer scherp geprijsde keukens hebben? Zo is het vaak ook met een laag budget mogelijk om een nieuwe keuken aan te schaffen. Bekijk de pagina Goedkope keukens voor een overzicht.

Mogelijkheden voor het renoveren van uw keuken

Op het gebied van keukenrenovatie bieden wij vele mogelijkheden. Uw bestaande keuken renoveren kan bijvoorbeeld op de volgende manieren:

  • Het vervangen van keukenkastjes en lades
  • Plaatsing van nieuwe handgrepen
  • Een ander aanrechtblad op uw keukenblok
  • Oude keukenapparatuur vervangen
  • Uw huidige keuken uitbreiden met apparatuur

Renovatie van keukendeuren

Het vervangen van keukendeurtjes is een van de meest voorkomende renovatiewerkzaamheden. Dit komt omdat het een relatief simpele klus is die direct zorgt voor een hele andere uitstraling van uw keuken. Het renoveren van keukendeurtjes is vanwege de lage moeilijkheidsgraad een goedkope oplossing: het betreft meestal alleen het verwijderen van de oude deuren en de bevestiging van de nieuwe. In onze showroom kunt u alle beschikbare frontjes bekijken en uw favoriet uitzoeken. Onze adviseurs bestellen alle benodigdheden en de monteur zorgt ervoor dat uw keuken er weer als nieuw uitziet.

Deurgrepen renoveren

Ondanks het geringe formaat van deurgrepen, kunnen ze uw keuken wel een compleet ander aanzicht geven. In ons assortiment hebben wij tientallen verschillende deurgrepen, zodat er altijd wel een greep is die bij uw wensen past. Van klassiek tot modern en van strak tot opvallend; in onze showroom laten we u graag de verschillende deurgrepen zien. Het verwijderen van de oude grepen en het plaatsen van de nieuwe is voor onze monteurs een fluitje van een cent; voor een schappelijke prijs ziet uw keuken er direct heel anders uit!

Renovatie van het keukenblad

Ondanks het geringe formaat van deurgrepen, kunnen ze uw keuken wel een compleet ander aanzicht geven. In ons assortiment hebben wij tientallen verschillende deurgrepen, zodat er altijd wel een greep is die bij uw wensen past. Van klassiek tot modern en van strak tot opvallend; in onze showroom laten we u graag de verschillende deurgrepen zien. Het verwijderen van de oude grepen en het plaatsen van de nieuwe is voor onze monteurs een fluitje van een cent; voor een schappelijke prijs ziet uw keuken er direct heel anders uit!

Inbouw van een nieuwe spoelbak

In de loop van de jaren komen er krassen in uw spoelbak. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag of wij alleen de spoelbak kunnen renoveren. Bij Van den Hazel Keukens draaien wij onze hand daar niet voor om. Spoelbakken zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten, dus wij nodigen u graag uit in onze showroom in Lelystad. Dan nemen we uw wensen door en plannen we een afspraak in voor onze monteur.

Installatie van een vaatwasser

Een vaatwasser plaatsen is in de meeste keukenopstellingen mogelijk. Vaatwassers hebben doorgaans een breedte van 45 of 60 cm; dit komt overeen met de standaardmaten van de keukenkastjes. Bij de renovatie gaat onze monteur als volgt te werk: als eerste wordt een keukenkastje gedemonteerd, zodat de vaatwasser op de vrijgekomen plek geplaatst kan worden. Van de frontjes wordt één geheel gemaakt, zodat de vaatwasser er in gesloten toestand hetzelfde uitziet als de andere kastjes. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het inbouwen van een vaatwasser in onze showroom.

Renovatie van inbouwapparatuur

Bij wat oudere keukens komt het regelmatig voor dat ingebouwde apparatuur – zoals een oven – het begeeft. Van den Hazel Keukens is gespecialiseerd in het renoveren van uw ingebouwde apparaten door bijvoorbeeld een nieuwe magnetron of oven te plaatsen. Omdat ovens en magnetrons nog steeds met gangbare maten worden geproduceerd, zijn deze in een handomdraai in de oude nis geplaatst. Kom langs in onze showroom voor een overzicht van inbouwapparatuur van topmerken als ATAG en ETNA.

Keukenkasten renoveren

Als u ontevreden bent over de huidige kastindeling van uw keuken, dan kunt u ervoor kiezen om de keukenkastjes te laten renoveren. Smalle kastjes kunnen we bijvoorbeeld samenvoegen tot één grote kast en van twee kleine lades maken we een grote besteklade; de keuze is aan u. Samen met een van onze adviseurs bekijken we de opzet van uw huidige keuken en bespreken we de mogelijkheden van kastrenovatie. Een monteur zorgt er vervolgens binnen één dag voor dat uw keukenkastjes gerenoveerd worden.

Uw keuken in één dag gerenoveerd

Het grote voordeel van een keukenrenovatie is dat uw keuken in de meeste gevallen binnen één dag gerenoveerd kan worden.

Bij keukenrenovatie van Van den Hazel zit u niet dagenlang in de stress en de rommel, maar geniet u snel van uw nieuwe keuken. Met een aantal kleine aanpassingen bereikt u al een geweldig resultaat: uw keuken verandert in zeer korte tijd en ziet er direct weer als nieuw uit.

Neem vrijblijvend contact op en maak een afspraak in onze showroom.

Renovatie van uw bijkeuken

Bij Van den Hazel Keukens zijn we gespecialiseerd in de renovatie van keukens, maar helpen we u ook graag met het renoveren van uw bijkeuken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.