Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keukens Biddinghuizen: keuken incl. apparatuur
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keukens Biddinghuizen

Zoek een nieuwe keuken uit bij Van Den Hazel Keukens nabij Biddinghuizen. U koopt bij ons een voordelige keuken inclusief keukenapparatuur. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze keukens en het op maat maken van uw ideale keuken.

 • Uw keuken gratis thuisbezorgd
 • Keukens inclusief apparatuur
 • Keuze uit honderden moderne en landelijke keukens

Kom inspiratie opdoen voor uw keuken in onze showroom nabij Biddinghuizen. Wij helpen u graag een prachtige keuken uit te kiezen die binnen uw budget past.

Goedkope keukens nabij Bidinghuizen

Kies uw favoriete keuken uit honderden keukens in verschillende stijlen. Bij Van Den Hazel Keukens bekijkt u alle keukens en krijgt u advies over het kopen van een keuken. Wij weten bijvoorbeeld precies hoe u een kleine keuken praktisch inricht, welke kleuren en materialen trendy zijn en welke keuken er bij een landelijke of moderne inrichting past. Laat u adviseren en doe alvast inspiratie op met onze collectie keukens:

Bekijk alle keukens

Recensies van onze klanten

“We zijn bij verschillende keukenzaken geweest, maar konden onze droomkeuken maar niet vinden. Bij Van Den Hazel lukte dat wel! We hebben alle keukens bekeken en de verkoper maakte een tekening van onze toekomstige keuken waarmee we direct helemaal blij waren.”

Rianne uit Biddinghuizen

“Toen we naar de showroom gingen kregen we meteen hulp van een medewerker die ons uitgebreid vertelde wat de mogelijkheden waren. Uiteindelijk hebben we in de outlet een hele mooie keuken gevonden die al in een week bij ons thuis werd bezorgd.”

Ronald de M. uit Biddinghuizen

“Uitstekende service. Het personeel is vriendelijk, de showroom ziet er mooi en overzichtelijk uit en het aanbod keukens is meer dan voldoende om een mooie keuken te vinden. Ik ben super tevreden!”

Jeremy uit Biddinghuizen

“Mooie keuken gevonden bij Van Den Hazel Keukens, maar we waren nog niet helemaal tevreden. Gelukkig kon de opstelling van de keuken en de kleur aangepast worden: nu is de keuken helemaal perfect!”

Soraya uit Biddinghuizen

Keuken outlet: tot 60% korting op onze keukens

Nabij Biddinghuizen vindt u onze keuken outlet met tientallen keukens. Indien u een hoogwaardige keuken wilt aanschaffen voor een lage prijs, raden wij u aan om eens een kijkje te nemen in onze keuken outlet. De keukens zijn helemaal nieuw, maar omdat het om showroom keukens en keukens uit oudere collecties gaat, krijgt u korting op de aanschaf van uw keuken.

Keuken outlet

Contactgegevens

Van Den Hazel Keukens & Bad
Jol 11-1
8243 ED Lelystad

E-mail: info@vandenhazelkeukens.nl
Telefoon: 0320-413577

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Goedkope keukens op maat

Heeft u uw droomkeuken gevonden of kunnen we uw keuken nog mooier maken met een paar aanpassingen? Misschien heeft uw keuken niet de gewenste opstelling of wilt u de keuken in een andere kleur bestellen. Dat is allemaal mogelijk bij Van Den Hazel Keukens. Onze keukenadviseurs vertellen u graag meer over het op maat laten maken van uw keuken en maken een tekening, zodat u kunt zien hoe uw keuken eruit zal zien. Bij ons kunt u de volgende onderdelen van een keuken aanpassen:

Neem contact op met Van Den Hazel Keukens

Voor het aanvragen van een gratis adviesgesprek neemt u contact met ons op. Onze keukenadviseurs helpen u graag uw droomkeuken samen te stellen. In onze showrooms in Lelystad en Ede bekijkt u al onze keukens en de mogelijkheden.

Routebeschrijving vanaf Biddinghuizen

Met deze routebeschrijving rijdt u gemakkelijk van Biddinghuizen naar onze showroom in Lelystad.

 1. Neem vanaf Biddinghuizen de Swifterweg richting Lelystad
 2. Neem op de rotonde de derde afslag en volg de Swifterweg
 3. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Lisdoddeweg
 4. Sla na 1,1 kilometer linksaf naar de Dronterweg N309
 5. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Geldersedreef
 6. Sla na 2 kilometer rechtsaf naar Zuigerplasdreef
 7. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Ziekenhuisweg
 8. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Middenweg
 9. Volg de weg naar links
 10. Neem op de rotonde de tweede afslag en volg de Visarenddreef
 11. Sla na 70 meter rechtsaf naar Jol 10
 12. Sla rechtsaf naar Jol 11