Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Keukens Dronten: goedkope keukens bij Van Den Hazel
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keukens Dronten

Bekijk honderden goedkope keukens in onze showroom nabij Dronten en op onze website. Elke keuken is op maat te maken: onze keuken experts voorzien u graag van advies en helpen u uw ideale keuken samen te stellen. Doordat u alle keukens op maat kunt laten maken, vindt u altijd uw droomkeuken bij Van Den Hazel Keukens.

 • Honderden complete keukens
 • Uw keuken gratis bezorgd
 • Gratis adviesgesprek met onze keukenspecialisten

Kom langs in onze showroom vlakbij Dronten om de gehele collectie keukens te bekijken of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs:

Goedkope keukens in verschillende stijlen nabij Dronten

In onze showroom bekijkt u honderden keukens in allerlei stijlen, van landelijk tot modern. U vindt er keukens in verschillende stijlen, kleuren en van uiteenlopende materialen. Bekijk onze keuken collecties:

Bekijk alle keukens

Recensies van onze klanten

“Bij Van Den Hazel een nieuwe keuken uitgezocht. We wilden graag een andere kleur kasten en dat was geen probleem. In drie weken werd de keuken al bezorgd en vervolgens ook nog gemonteerd!”

 

Jan en Ina uit Dronten

“Zeer tevreden met mijn nieuwe keuken. Veel aanbod op de website en in de showroom, uitstekend advies en snelle levering. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik geef een dikke 10!”

 

Mariëlle uit Dronten

“Na een rondje door de showroom hadden we een afspraak met een van de adviseurs die ons uitgebreid vertelde wat er mogelijk was. Hij ontwierp op basis van onze wensen een supermooie keuken die we direct besteld hebben.”

 

Giel en Anne uit Dronten

“Wij hebben een keuken in gekocht in de outlet van Van Den Hazel Keukens. Een prachtige showroom keuken voor een goede prijs! We konden zelfs nog aanpassingen doen, zodat de keuken helemaal bij onze woning past.”

 

M. de Zeeuw uit Dronten

Keuken outlet vlak bij Dronten

In onze showroom nabij Dronten vindt u vele goedkope keukens met hoge kortingen tot 60%. Het grote voordeel van onze keuken outlet is dat u een kwalitatief hoogstaande keuken koopt voor een veel lagere prijs. Zelfs bij onze outlet modellen kunt u zelf nog het een en ander wijzigen door bijvoorbeeld extra kasten toe te voegen. Ook qua opstelling of keukenapparatuur kunt u uw keuken aanpassen, zodat u helemaal tevreden bent met uw aankoop.

  • Gratis levering van uw keuken
  • Uw droomkeuken op maat maken
  • Outlet keukens met kortingen tot 60%

Keuken outlet

Contactgegevens

Van Den Hazel Keukens
Jol 11-1
8243 ED Lelystad

E-mail: info@vandenhazelkeukens.nl
Telefoon: 0320-413577

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Uw keuken op maat laten maken

In onze uitgebreide collectie bekijkt u welke keukens u aanspreken en welke elementen u in uw keuken wilt hebben. Daarna bespreekt u met een van onze keukenadviseurs hoe we uw droomkeuken kunnen maken. We gebruiken bijvoorbeeld de opstelling van de ene keuken en de materialen van de andere. U past ten slotte het kleurgebruik naar wens aan en zo creëren we samen de ideale keuken die bij u en uw woning past. U kunt wijzigingen aanbrengen in bijvoorbeeld:

Bezoek onze showroom nabij Dronten

Wilt u meer informatie over onze goedkope keukens? Bel dan 0320 413 577 of kom langs in onze showroom in Lelystad nabij Dronten. Onze keuken experts vertellen u graag meer over onze collectie keukens en het op maat maken van uw droomkeuken.

Routebeschrijving vanaf Dronten

Volg de onderstaande routebeschrijving om vanaf Dronten naar onze showroom in Lelystad te rijden.

 1. Neem vanaf Dronten de Dronterweg N309 in de richting van Lelystad
 2. Sla na 8,1 kilometer rechtsaf naar de Swifterringweg
 3. Sla na 1,2 kilometer linksaf naar de Runderweg
 4. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Oostranddreef
 5. Sla na 300 meter linksaf naar de Houtribdreef
 6. Neem op de rotonde de eerste afslag en volg de Houtribdreef
 7. Sla na 1,4 kilometer linksaf naar de Westerdreef
 8. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Visarenddreef
 9. Sla na 450 meter rechtsaf naar Jol 10
 10. Sla rechtsaf naar Jol 11