Keukens Ede

Zoek een nieuwe keuken uit bij Van Den Hazel Keukens nabij Ede. U koopt bij ons een voordelige keuken inclusief keukenapparatuur. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze keukens en het op maat maken van uw ideale keuken.

Uw keuken gratis thuisbezorgd Keukens inclusief apparatuur Keuze uit honderden moderne en landelijke keukens

Kom inspiratie opdoen voor uw keuken in onze showroom nabij Ede. Wij helpen u graag een prachtige keuken uit te kiezen die binnen uw budget past.

Maak een afspraak

Keukens nabij Ede

Kies uw favoriete keuken uit honderden keukens in verschillende stijlen. Bij Van Den Hazel Keukens bekijkt u alle keukens en krijgt u advies over het kopen van een keuken.

Wij weten bijvoorbeeld precies hoe u een kleine keuken praktisch inricht, welke kleuren en materialen trendy zijn en welke keuken er bij een landelijke of moderne inrichting past.

Laat u adviseren en doe alvast inspiratie op met onze collectie keukens:

 • Moderne keukens
 • Landelijke keukens
 • Woonkeukens
 • Greeploze keukens
 • Eiland keukens
 • Witte keukens
Ontdek onze collectie

Recensies van onze klanten

“Modern is echt mijn stijl, en de in de showroom van Van den Hazel Keukens voelde ik me een kind in een snoepwinkel. Ze hebben een grote collectie moderne keukens, en de medewerkers waren erg vriendelijk. 100% een aanrader!”

Leanne uit Ede

“De showroom in Ede is relatief nieuw, maar wat een fantastische collectie keukens! We hebben eerst online gekeken naar onze voorkeur, en daarna zijn we naar de showroom geweest om in alle keukens rond te lopen.”

Ellen uit Ede

“We zijn heel goed geholpen. Voor we naar de showroom gingen, wisten we niet eens welke stijl we wilde. Een van de adviseurs heeft ons geholpen met het kiezen van een nieuwe landelijke keuken, die ook nog eens bezorgd werd. Koste niks extra; wat een service”

Jamie-Lee en Richard H. uit Ede

“Ik was op zoek naar een goedkope keuken, want ik heb net een nieuw huis gekocht. Van tevoren had ik al op de website gekeken naar welke keuken ze allemaal aanbieden, maar in een showroom kun je je veel beter oriënteren. Ik ben goed geholpen en ik heb uiteindelijke een prachtige keuken gekocht!”

Darlene uit Ede

Van den Hazel Keukens Ede

Keesomstraat 16, 6716 AB Ede

Mail ons0318 240 311
Openingstijden

Ma Gesloten
Di 10:00 – 17:00 uur
Wo 10:00 – 17:00 uur
Do 10:00 – 17:00 uur
Vr 10:00 – 17:00 uur
Za 10:00 – 17:00 uur
Zo Gesloten

Keukens op maat

Heeft u uw droomkeuken gevonden of kunnen we uw keuken nog mooier maken met een paar aanpassingen? Misschien heeft uw keuken niet de gewenste opstelling of wilt u de keuken in een andere kleur bestellen. Dat is allemaal mogelijk bij Van Den Hazel Keukens.

Onze keukenadviseurs vertellen u graag meer over het op maat laten maken van uw keuken en maken een tekening, zodat u kunt zien hoe uw keuken eruit zal zien. Bij ons kunt u de volgende onderdelen van een keuken aanpassen:

 • Keukenapparatuur
 • Keukenkasten
 • Keukendeuren
 • Wandgrepen
 • Werkblad
 • Opstelling

Bezoek onze showroom in Ede

Bekijk onze collectie keukens in onze showroom in Ede. Via onderstaande button maakt u gemakkelijk een afspraak. Voor vragen staan onze specialisten voor u klaar. Wilt u meer informatie over een goedkope keuken?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318 240 311 of een e-mail te sturen naar info@vandenhazelkeukens.nl.