Keukens Harderwijk

Zoek een nieuwe keuken uit bij Van Den Hazel Keukens nabij Harderwijk. U koopt bij ons een voordelige keuken inclusief keukenapparatuur. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze keukens en het op maat maken van uw ideale keuken.

 • Uw keuken gratis thuisbezorgd
 • Keukens inclusief apparatuur
 • Keuze uit honderden moderne en landelijke keukens

Kom inspiratie opdoen voor uw keuken in onze showroom nabij Harderwijk. Wij helpen u graag een prachtige keuken uit te kiezen die binnen uw budget past.

Maak een afspraak

Keukens nabij Harderwijk

Kies uw favoriete keuken uit honderden keukens in verschillende stijlen. Bij Van Den Hazel Keukens bekijkt u alle keukens en krijgt u advies over het kopen van een keuken.

Wij weten bijvoorbeeld precies hoe u een kleine keuken praktisch inricht, welke kleuren en materialen trendy zijn en welke keuken er bij een landelijke of moderne inrichting past.

Laat u adviseren en doe alvast inspiratie op met onze collectie keukens:

 • Moderne keukens
 • Landelijke keukens
 • Woonkeukens
 • Greeploze keukens
 • Eiland keukens
 • Witte keukens
Ontdek onze collectie

Recensies van onze klanten

“De verkoper […] is echt een topper. Eerlijk advies, inventief qua mogelijkheden en inrichting. Begrijpt volledig wat de wensen zijn en weet deze te vertalen in een mooie schets. De monteurs zijn super precies en hebben alles heel netjes gemonteerd en schoon achtergelaten. Echt een aanrader om hier je keuken te kopen”

S. en B. Gelderblom

“Na een offerte te hebben gemaakt over een nieuwe keuken kwamen wij eigenlijk blij verrast over de prijs tot overeenstemming. […] Nu alles klopte en de keuken is geplaatst de monteurs zijn vakbekwaam en denken ook mee bij kleine veranderingen en voeren het perfect uit. Ik beveel deze mensen aan om de nagekomen afspraken de prijs kwaliteit verhouding er is niks misgegaan en alles is naar wens opgeleverd.”

H. Scheltus

“Na een goed gesprek met allerhande ideeën een mooie keuken ontworpen welke lekker praktisch is. Levering was snel en er werd netjes gewerkt met oog voor detail. Eindresultaat is een mooie strakke keuken waar ik nog jaren plezier van ga hebben.Verder was de communicatie zeer plezier en snel, mooi service oriënteert”

T. Philips

“Tweede Prachtige mooie keuken in ontvangst mogen nemen van deze keukenzaakVlotte service en zeer klantvriendelijk!”

L. Post

Keukens

Nabij Dronten vindt u onze showroom met tientallen keukens. Indien u een hoogwaardige keuken wilt aanschaffen voor een lage prijs, raden wij u aan om eens een kijkje te nemen in onze showroom. De keukens zijn helemaal nieuw, maar omdat het om showroom keukens en keukens uit oudere collecties gaat, krijgt u korting op de aanschaf van uw keuken.

Ontdek onze collectie

Van den Hazel Keukens Lelystad

Jol 11-1, 8243 ED Lelystad

Mail ons0320 - 413 577
Openingstijden

Ma Gesloten
Di 10:00 – 17:00 uur
Wo 10:00 – 17:00 uur
Do 10:00 – 17:00 uur
Vr 10:00 – 17:00 uur
Za 10:00 – 17:00 uur
Zo Gesloten

Keukens op maat

Heeft u uw droomkeuken gevonden of kunnen we uw keuken nog mooier maken met een paar aanpassingen? Misschien heeft uw keuken niet de gewenste opstelling of wilt u de keuken in een andere kleur bestellen. Dat is allemaal mogelijk bij Van Den Hazel Keukens.

Onze keukenadviseurs vertellen u graag meer over het op maat laten maken van uw keuken en maken een tekening, zodat u kunt zien hoe uw keuken eruit zal zien. Bij ons kunt u de volgende onderdelen van een keuken aanpassen:

 • Keukenapparatuur
 • Keukenkasten
 • Keukendeuren
 • Wandgrepen
 • Werkblad
 • Opstelling

Routebeschrijving vanaf Harderwijk

Met deze routebeschrijving rijdt u gemakkelijk van Harderwijk naar onze showroom in Lelystad.

 1. Ga de Knardijk/N302 op vanaf de Alberdingk Thijmlaan, Newtonweg en Knardijk Oost
 2. Volg de N302 en Larserweg naar de Larserdreef in Lelystad
 3. Neem de Middendreef en Visarenddreef naar de Jol 11