Persoonlijk advies van onze keukenexperts

Bij het kopen van een nieuwe keuken houdt u rekening met verschillende zaken. U kiest de beste opstelling voor de ruimte, een betaalbare keuken die bij het interieur van uw woning past en apparatuur waarmee u het kookgemak verhoogt.

Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van deze keuzes om tot het beste resultaat te komen en een goedkope keuken te selecteren waar u nog jaren van geniet.

Wij geven u persoonlijk advies en houden hierbij rekening met uw persoonlijke stijl en wensen. Maak een afspraak met een van onze adviseurs

Ruim assortiment keukens

Bij Van Den Hazel Keukens vindt u uw ideale keuken. Ons assortiment omvat landelijke keukens, moderne keukens, design keukens, witte keukens en nog veel meer. Met onze keukens creëert u een plaats waar uw gezin samenkomt en waar u lekker kunt zitten met familie of vrienden.

Ontdek onze keukens

Woonkeukens

De keuken is tegenwoordig het middelpunt van uw huis. Het is dé plek waar u gezellig bijeenkomt en eet, kletst, werkt of samen een kopje thee drinkt. Een woonkeuken moet daarom een sfeervolle ruimte zijn waar u zich helemaal thuis voelt.

Bij ons vindt u betaalbare woonkeukens in diverse stijlen: vind de keuken die bij uw woning en gezinssituatie past en waar u heerlijk kunt ontspannen.

Landelijke keukens

Een nostalgische landelijke keuken met de charme van het platteland geeft een warme aanblik. U voelt zich direct thuis in een landelijke keuken.

Onze landelijke keukens ademen de sfeer van vroeger, maar beschikken wel over moderne apparatuur. Op deze manier heeft u een goedkope keuken waarin u helemaal tot rust komt, terwijl u toch geniet van alle gemakken van een moderne keuken.

Moderne keukens en design keukens

Houdt u van een minimalistisch keuken design met strakke vormen, dan kiest u een moderne keuken of design keuken.

Deze keukens worden meestal gebouwd met materialen als RVS, chroom, metaal en glas, waardoor de keuken een strakke, professionele uitstraling krijgt. Moderne keukens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, in hoogglans en met matte oppervlakken.

Greeploze keukens

Greeploos is in! In veel keukens ziet u tegenwoordig geen handgrepen of knoppen meer. Door de integratie van soft-motion en tip-on technieken zijn handgrepen overbodig geworden. Greeploze deuren en lades worden vooral toegepast bij moderne keukens en design keukens.

Eiland keukens

Een keuken met kookeiland is ontzettend populair en geeft je woning een luxe uitstraling. Het eiland creëert extra werkruimte en opbergruimte.

Ook heeft u de mogelijkheid om bij het kookeiland zitruimte te maken door een paar hoge krukken en een geïntegreerde bar toe te voegen.

Witte keukens

Witte keukens zijn de meest verkochte keukens in Nederland. Wit geeft uw woning een frisse uitstraling en laat uw keuken optisch groter lijken. Een witte keuken is tijdloos en u combineert de keuken met elk type woninginrichting.

Binnen de kleur wit heeft u veel mogelijkheden, zoals een witte hoogglans keuken of keukenkasten van hout, glas of acryl. Bovendien is een witte keuken te combineren met elke kleur werkblad en vloer.

Complete keukens voor bodemprijzen

Bij Van Den Hazel Keukens koopt u een complete keuken die is voorzien van opbergruimte, fronten voor de keukenkasten, werkbladen en (inbouw)apparatuur. Bovendien zorgen we dat uw keuken de juiste opstelling heeft, zodat deze perfect in uw ruimte past.

Keukenapparatuur

De keukenapparatuur van Van Den Hazel Keukens verhoogt uw kookplezier, vereenvoudigt het koken en geeft uw keuken een luxueuze uitstraling.

Niet alleen de betaalbare keukens, maar ook de keukenapparatuur die wij verkopen is van hoge kwaliteit; wij kiezen voornamelijk voor degelijke Hollandse merken, zoals Atag, Pelgrim en Etna. Bij ons vindt u de volgende (inbouw)keukenapparatuur:

  • Ovens en (combi)magnetrons
  • Afzuigkappen
  • Koelers en vriezers
  • Kookplaten
  • Vaatwassers
Keukenapparatuur

Keukenkasten en fronten

Onze keukenkasten bieden veel handige opbergruimte in uw keuken. Wij beschikken over bovenkasten, onderkasten, hoge kasten, voorraadkasten, besteklades, grote lades en hoekkasten; iedere kast die u nodig heeft voor uw keuken.

Daarnaast bieden we u een breed aanbod aan fronten voor uw keukenkastjes. We hebben onder meer keukenkastjes met fronten van fineer, kunststof, lak en massief hout.

Werkbladen

Met het juiste werkblad maakt u uw keuken helemaal af. Wij bieden u een ruime keuze aan aanrechtbladen.

Van Den Hazel Keukens levert alle soorten werkbladen voor uw keuken, van kunststof en composiet tot natuursteen en keramiek. Het werkblad wordt uiteraard geleverd in de juiste afmetingen en vormen, ook als u een hoekkeuken of kookeiland heeft.

Keukenindeling

Bij ons vindt u diverse keukenopstellingen. De ideale indeling voor uw keuken is afhankelijk van uw ruimte en uw specifieke wensen.

De keuken heeft tegenwoordig meerdere functies. Het is niet meer alleen de ruimte waar u efficiënt kunt koken; een keuken is een elementair onderdeel van de woonkamer, waar u gezellig zit met familie of vrienden. Onze adviseurs adviseren u graag over de meest geschikte keukenindeling.

  • I-vormige keuken of rechte keuken
  • L-vormige keuken of hoekkeuken
  • U-vormige keuken
  • Parallelle keuken met twee rechte wanden
  • Keuken met kookeiland