Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Nieuws - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Nieuws

Badkamers en Sanitair

U kunt nu ook bij ons terecht voor uw Badkamer & Sanitair. Wij hebben onze showroom uitgebreid met nieuwe keukens en daarnaast op onze 1e verdieping diverse badkamer opstellingen gerealiseerd. Ook voor praktische oplossingen voor uw Bijkeuken kunt u nu prima bij ons terecht.

Nu ook dealer van Miele

Voordelige keukens welke afgestemd zijn naar uw wensen kunnen wij nu ook leveren met Miele inbouwapparatuur. Uiteraard kunnen wij de Miele productlijn ook los leveren voor het geval uw keuken nog een paar jaartjes mee kan.

Nieuw keukenmerk

Van den Hazel Keukens & Bad maakt bekend dat de samenwerking is aangegaan met het gerenommeerde Duitse merk Ballerina. Ballerina staat met name bekend om zijn zeer stijlvolle en greeploze keukenoplossingen. Uiteraard is het ook mogelijk om met Ballerina een keuken in uw persoonlijke stijl te ontwerpen.

Nieuwe lijn AEG

Nu in onze showroom de nieuwste lijn van AEG. Met de volwaardige combistoomoven, beste vaatwasser en koelkast, kookplaat en afzuigkap. De kookplaat en afzuigkap zijn uitgevoerd met hob to hood. Hob to hood betekend dat u met het aanzetten van de kookplaat ook gelijk de afzuigkap aanzet op de juiste stand, dat betekend dat u de afzuiger niet meer kunt vergeten aan te zetten. Dit alles komt in een nieuwe Vivari showroom keuken in de kleur magnolia hooglans met een betonnen aanrechtblad.