Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Over ons - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Over ons

Bent u op zoek naar uw ideale goedkope keuken, voorzien van de laatste trends en moderne apparatuur? Van den Hazel Keukens & Bad biedt u een betaalbaar keukendesign, speciaal voor u ontworpen en helemaal volgens uw smaak. Het zeer ruime assortiment bestaat uit verschillende collecties met goedkope keukens. Van nostalgisch en tijdloos tot modern en eigentijds design.

U kunt nu ook bij ons terecht om de badkamer van uw dromen te verwezenlijken. Door uitbreiding van onze showroom hebben wij op onze 1e verdieping diverse voorbeeld opstellingen voor u klaar staan.

Uniek in Nederland zijn onze mogelijkheden om ook uw kleine ruimtes optimaal te benutten. Heeft u een klein appartement en daardoor een kleinere badkamer, of heeft u een bijkeuken die er wat rommelig uitziet met die wasmachine en droger die op elkaar gestapeld staan? Kom dan in onze showroom de voorbeelden bekijken om dit probleem uit de wereld te helpen.

Bij Van den Hazel Keukens & Bad kunt u niet alleen terecht voor het ontwerp, aanschaf en inrichting van uw nieuwe keuken, maar ook voor goedkope keukenrenovatie, installatie en afwerking. Uiteraard geldt dit ook voor uw Badkamer, Toilet of Bijkeuken.

Desgewenst kan Van den Hazel Keukens & Bad zorgdragen voor het afvoeren van uw bestaande keuken, het verleggen van de leidingen en het afwerken van uw wanden en vloer.

Van den Hazel Keukens & Bad ontzorgt u vanaf demontage tot oplevering!