Lelystad

Wij zijn Van Den Hazel Keukens

Bent u op zoek naar uw ideale goedkope keuken, voorzien van de laatste trends en moderne apparatuur? Van den Hazel Keukens biedt u een betaalbaar keukendesign, speciaal voor u ontworpen en helemaal volgens uw smaak. Het zeer ruime assortiment bestaat uit verschillende collecties met goedkope keukens. Van nostalgisch en tijdloos tot modern en eigentijds design.

U kunt nu ook bij ons terecht om de keuken van uw dromen te verwezenlijken. Door uitbreiding van onze showroom hebben wij op onze 1e verdieping diverse voorbeeld opstellingen voor u klaar staan.

Uniek in Nederland zijn onze mogelijkheden om ook uw kleine ruimtes optimaal te benutten. Heeft u een klein appartement en daardoor een kleinere keuken, of heeft u een bijkeuken die er wat rommelig uitziet met die wasmachine en droger die op elkaar gestapeld staan? Kom dan in onze showroom de voorbeelden bekijken om dit probleem uit de wereld te helpen.

Bij Van den Hazel Keukens kunt u niet alleen terecht voor het ontwerp, aanschaf en inrichting van uw nieuwe keuken, maar ook voor goedkope keukenrenovatie, installatie en afwerking.

Desgewenst kan Van den Hazel Keukens zorgdragen voor het afvoeren van uw bestaande keuken, het verleggen van de leidingen en het afwerken van uw wanden en vloer.

Van den Hazel Keukens ontzorgt u vanaf demontage tot oplevering!

Maak een afspraak

Alle modellen op een rij

In uw keuken kookt en eet u, brengt u tijd door met familie en vrienden, dus is het belangrijk dat u een keuken koopt die past bij uw gezinssamenstelling en specifieke wensen. Bij Van Den Hazel Keukens vindt u betaalbare keukendesigns in allerlei verschillende stijlen, zodat er altijd een keuken is die bij uw smaak past.

Stijlen