Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Showroom keukens met hoge kortingen
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Showroom keukens met hoge kortingen

In onze showroom vindt u diverse goedkope kant-en-klare keukens in diverse stijlen. Onze showroom keukens zijn gloednieuw en bieden wij door wijziging van het showroom assortiment met hoge kortingen aan. Van moderne tot klassieke keukens: door een breed aanbod aan keukens vindt u zeker een keuken die bij u past.

  • Een gloednieuwe keuken met hoge kortingen
  • Compleet inclusief moderne keukenapparatuur
  • Gratis bij u thuis geleverd

Houdt u van een moderne keuken met strakke lijnen, een traditionele keuken met veel houttinten of gaat u liever voor een volledig witte keuken? Er is keuze genoeg in onze showroom. Bekijk hier ons assortiment showroom keukens.

Showroom keukens met hoge kortingen

In onze showroom zoekt u direct een kant-en-klare keuken uit met hoge kortingen. Alle keukens worden inclusief modern keukenapparatuur geleverd. Uw droomkeuken leveren wij geheel kosteloos. Naast het monteren van uw nieuwe keuken, demonteren wij uw huidige keuken.

Divers aanbod showroom keukens

De keukens die u in onze showroom ziet, kunt u met hoge kortingen kopen. Maar dit betekent niet dat u wordt beperkt in uw keuze. Het aanbod keukens in de showroom is zeer divers. Van moderne tot klassieke keukens: u vindt het bij Van Den Hazel Keukens. Onderstaande keukenstijlen vindt u in ons assortiment.

  • Landelijke keukens
  • Klassieke keukens
  • Moderne woonkeukens
  • Design keukens
  • Greeploze woonkeukens
  • Witte keukens

Complete keuken

Als u kiest voor een showroom keuken bij Van Den Hazel Keukens bent u verzekerd van een complete keuken in uitstekende staat. De keukens zijn zo goed als nieuw en zijn voorzien van de beste keukenapparatuur. Naast keukenapparatuur wordt iedere keuken uit onze showroom compleet geleverd met keukenkasten, fronten en werkbladen.

Uw keuken naar wens aanpassen

Is de opstelling of inbouwapparatuur toch niet helemaal naar uw wens? Dan kunnen wij tegen een meerprijs de showroom keuken aanpassen. We kunnen voor u extra opbergruimte of werkruimte creëren door een of meerdere keukenelementen toe te voegen. Onze adviseurs helpen u graag de keuken volledig naar wens te maken.

Neem contact op

Voor meer informatie over onze showroom keukens neemt u contact met ons op via telefoonnummer 0320 413 577. Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U bent uiteraard ook zeer welkom in onze showrooms in Lelystad en Ede om het aanbod te bekijken en uw wensen te bespreken met onze adviseurs.

Direct een afspraak maken

Uw keuken op maat

Naast showroom keukens kunt u ook kiezen voor een keuken op maat. Doe inspiratie op in onze showroom en deel uw wensen en ideeën met onze adviseurs. Samen ontwerpen wij uw ideale keuken. Hierbij houden we rekening met de gewenste stijl, de juiste opstelling, apparatuur en uw budget. Ontdek hier alvast uw keukenstijl: