Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 50
Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/vandenhaze/domains/vandenhazelkeukens.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1752
Sylt 847 - Van den Hazel Keukens
Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Sylt 847

Omschrijving Sylt 847

Deze keuken is een combinatie van klassieke en moderne elementen, wat de keuken een prachtige, smaakvolle uitstraling geeft. De alpine witte fronten met kaders horen typisch thuis in een klassieke keuken, terwijl de glazen elementen de goedkope keuken een modern tintje geven. In de kastenwand zijn een moderne oven en een magnetron verwerkt. Het keukenblok langs de wand beschikt over een ingebouwde vaatwasser. De Sylt 847 is ook te bekijken met een U-opstelling.

Wilt u zelf uw keuken samenstellen met elementen uit de Sylt 847 keuken? Maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs via het onderstaande formulier.

Kenmerken

Stijl

Modern

Afmetingen keuken

565 x 409,8 cm

Grepen

Roestvrijstaalkleurige metalen grepen

Type front

Alpine witte matte lak

Corpuskleur

Alpinewit

Werkblad

Decor schiefergrau beton

Apparatuur

Progress en Elica

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder