Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Keuken Touch 340

Omschrijving Keuken Touch 340

Zwart is misschien niet de eerste kleur waar u aan denkt bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Dankzij de combinatie van het donkere kleurgebruik en de grote ruimte heeft de keuken echter een luxe uitstraling. Voor wie een unieke keuken wil, is de Touch 340 zeer geschikt. De matzwarte kasten maken de keuken modern en u profiteert van een grote hoeveelheid bergruimte met de twee grote wandkasten. Een van de wandkasten is voorzien van geavanceerde keukenapparatuur, zodat u in uw keuken elke maaltijd kunt bereiden die u maar wilt.

Op onze website bekijkt u meer matzwarte keukens: een moderne hoekkeuken en een opvallende keuken met rode elementen. Voor meer informatie over deze goedkope keuken of het op maat laten maken van uw droomkeuken neemt u contact met ons op.

Kenmerken

Stijl

Design keuken

Afmetingen keuken

606,5 x 567 cm

Grepen

Greeploos

Type front

Supermat zwart laklaminaat en Decor eiken Halifax

Corpuskleur

Schiefer grijs

Werkblad

Decor eiken Halifax

Apparatuur

AEG

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder