Onze klanten zijn tevreden

inclusief inbouwapparatuur en bezorging van uw keuken

wij komen bij u langs voor het ontwerpen van een keuken op maat

betaalbaar keukendesign met kortingen tot 60%

Touch Line N 334

Omschrijving Touch Line N 334

Wilt u een keuken met niet één, maar twee kookeilanden? Dan is de Touch Line N 334 keuken de perfecte oplossing. De kookeilanden van 107 bij 180 cm zijn verbonden door een eettafel met een stoer betonlook tafelblad, zodat u niet alleen kunt koken in uw keuken, maar ook heerlijk kunt dineren. De stijlvolle zilvergrijze kastenwand is voorzien van twee ovens en een magnetron, dus koken voor een groot gezelschap is geen probleem in deze goedkope keuken. Alle kasten zijn volledig greeploos. Voor een keuken in dezelfde stijl kunt u ook de keuken Touch 334 bekijken, een compactere variant met een rechte opstelling.

Voor meer informatie over het kiezen en samenstellen van uw nieuwe keuken maakt u een afspraak met een van onze specialisten.

Kenmerken

Stijl

Modern

Afmetingen keuken

350 x 338,2 cm

Grepen

Greeploos

Type front

Supermat alpine wit laklaminaat

Corpuskleur

Alpinewit

Werkblad

Decor beton grijs

Apparatuur

AEG en Elica

Deel dit product

Maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u meer weten over deze keuken of het op maat laten maken van een keuken, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Tijdens dit adviesgesprek vertellen we u over de mogelijkheden van de keuken qua opstelling, materialen en kleuren. Wij adviseren u bij uw keuze voor keukendeuren, werkbladen, spoelbakken, keukenapparatuur, montage en afwerking.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Plaats*
Vraag/ opmerkingen*
 

We wijzen je op ons Privacy en cookieverklaring.

Ik help u
graag verder