Veel gestelde vragen

Keuken advies

Ja zeker! De keukens die getoond worden op onze website en in onze showrooms zijn puur ter inspiratie. Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van een keuken die past in je ruimte, interieur en je budget.

De collectie bij Van den Hazel Keukens is er voor iedereen. We hebben een zo breed mogelijke collectie aan keukens, keukenapparaten, kleuren en keukenbladen geselecteerd in verschillende stijlen. Wij voeren diverse merken waaronder Nobilia en Artego.

Benieuwd naar de mogelijkheden. Bekijk onze pagina over apparatuur hier.

Heb je al een offerte van een andere keukenzaak? Geen probleem. We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

De prijs van jouw droomkeuken is geheel afhankelijk van je wensen. Welk type keukenblad? Welk merk aan keukenapparatuur? Hoeveel apparaten? Welke opstelling? We gaan graag, samen met jou, aan de slag om binnen het gestelde budget een prachtige keuken te realiseren.

Wij vernieuwen met enige regelmaat onze showrooms. De huidige showroomkeukens worden daarom uitverkocht. Het zijn dus genoeg nieuwe keukens, maar dan wel met hoge korting. Het aanbod per vestiging kun je hier vinden. Weg=weg.

Je mag onze showrooms natuurlijk altijd bezoeken voor keukeninspiratie! Een afspraak maken is dan ook niet verplicht. Wil je advies op maat? Dan raden we aan om een adviesgesprek te plannen met een van onze adviseurs zodat we ruim de tijd kunnen nemen voor je bezoek. Een afspraak plannen kan hier.

Reken op ongeveer 2 tot 3 uur. Na een inspiratie ronde door de showroom gaan we samen kijken naar de indeling en het ontwerp. We tonen alle mogelijkheden om zo tot het perfecte ontwerp te komen. Op basis van je wensen stellen we een duidelijke offerte op. Lees hier meer over het verloop van een adviesgesprek.

Keuken inmeten

Dit is natuurlijk afhankelijk van je type woning (nieuwbouw of bestaande bouw). We plannen de inmeet-afspraak samen met je in.

Dat kan, maar dan is de maatvoering geheel voor eigen verantwoording.

Wij komen graag langs om de meting te verrichten zodat we zeker zijn van de maatvoering. Het kan namelijk voorkomen dat de maten op papier niet helemaal kloppen.

Levering

Je keuken wordt 1 á 2 werkdagen voor montage geleverd.

Dek (afgewerkte) vloeren af en zorg dat er voldoende ruimte beschikbaar is in de ruimtes nabij de keukenruimte zodat we alle keukenonderdelen gemakkelijk kunnen leveren.

Ja, je dient zelf (of een tekenbevoegde) aanwezig te zijn in verband met het tekenen voor ontvangst.

Een keuken mag maximaal 2 jaar op afroep staan. Er worden dan geen kosten gerekend.

Neem minimaal 12 weken voor de gewenste leverdatum contact met ons op. Vanaf dat moment kunnen wij de keuken ook daadwerkelijk bestellen. Samen met jou bepalen we een een lever- en montageweek.

Neem direct contact op met onze service afdeling. Klik hier om contact met ons op te nemen. Gebruik het artikel niet totdat je iemand van onze service afdeling gesproken hebt.

Montage

De keuken wordt gemonteerd in de week waarin je de keuken hebt afgeroepen. De levering van de keuken vindt 1 à 2 werkdag(en) voor de montage plaats.

Je kunt bij ons aangeven in welke week je de keuken graag gemonteerd wilt hebben. Wij gaan dan aan de slag met de planning. Natuurlijk ontvang je voorafgaand aan de montage een exacte datum en de verwachte starttijd van de monteur.

Ja, wij hebben eigen monteurs in dienst.

Je hoeft niet thuis te blijven tijdens de montage van je keuken, maar het is wel belangrijk dat we je altijd telefonisch kunnen bereiken. De monteur kan dan telefonisch contact opnemen bij eventuele vragen. Je dient wel aanwezig te zijn aan het eind van de montage zodat onze monteur de keuken met je kan doornemen en opleveren.

Garantie

Wij bieden vijf jaar fabrieksgarantie op al onze keukenmeubelen bij normaal huishoudelijk gebruik. Elk apparaten merk kent zijn eigen garantiebepalingen. Klik hier voor informatie over garantie op je keukenapparatuur. 

Soms is het noodzakelijk om je apparaten te registreren om aanspraak te maken op eventuele garantie. Elk apparaten merk kent eigen garantiebepalingen. Klik hier om deze per leverancier te bekijken en om je apparatuur te registreren.

Service

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met onze service afdeling. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Neem direct contact op met onze service afdeling. Klik hier om contact met ons op te nemen. Gebruik het artikel niet totdat je met iemand van onze service afdeling gesproken hebt.

Neem direct contact op met onze service afdeling. Klik hier om contact met ons op te nemen. Gebruik het artikel niet totdat je iemand van onze service afdeling gesproken hebt.

Je kunt hiervoor contact opnemen met de serviceafdeling van het betreffende apparatenmerk. Klik hier voor het plannen van een service afspraak. Dit is vaak de snelste manier om een defect aan het apparaat te verhelpen. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met onze service afdeling. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Overige vragen

Dat is mogelijk echter wel afhankelijk of het nog in het programma van de leverancier zit.

Ja, je ontvangt een installatietekening van de keuken.